Connect with us

Emisiuni

Au inceput filmarile pentru un nou sezon al emisiunii de vara “Serviti, va rog!” la Pro TV

Avatar

Published

on

Nea Marin se face patron de bar si restaurant in noul sezon al emisiunii “Serviti, va rog!” difuzat in aceasta vara de ProTV. Formatul si regulile emisiunii se schimba, iar in poveste apar noi personaje.

Pe toata perioada verii, Nea Marin ii asteapta pe turisti la restaurantul „sau” din 2 Mai unde vor avea parte de un tratament special. Vedete care mai de care vor fi cele care vor prepara mancarea si ii vor servi pe clienti. Sefa la bucatarie este nimeni alta decat doamna Bamboi, pregatita sa stea cu ochii pe starurile autohtone care vor trece la cratita. Liviu Varciu va fi prezent de aceasta data in postura de inspector!

El isi va face aparitia atunci cand toata lumea se asteapta mai putin pentru a se asigura ca localul functioneaza cum trebuie si sunt respectate toate regulile. Cum disputele dintre el si Nea Marin sunt deja celebre, conflictele nu vor disparea nici de aceasta data. In fiecare seara cei care vor ajunge la restaurantul aflat in Micul Golf vor lua parte la niste superi petreceri, organizate chiar de Liviu Varciu.

Turistii aflati in 2 Mai care vor trece pe la terasa lui Nea Marin vor da nas in nas cu vedete care mai de care mai indragite si simpatizate care ii vor servi la bar, la restaurant, la cafenea, dar si pe plaja. Veniturile obtinute vor fi donate in scop caritabil.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending