Connect with us

A-Z NEWS

Au inceput inscrierile pentru EFFIE 2014

Published

on

Reclame

 Internațional Advertising Association România (IAA România) și UUniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR)  au  anunțat data ( între 17 februarie și 6 iunie) în care pot fi  trimise înscrierile pentru a 11-a ediție a Premiilor EFFIE 2014. 

„Ne dorim o competiţie cât mai frumoasă anul acesta, mai ales că sunt câteva campanii care nu ar trebui să lipsească de la EFFIE 2014. Cu gândul la sugestiile primite în urma ediţiilor trecute am optimizat procesul de înscriere, ceea ce sperăm să aducă un record de campanii participante şi premiate”, declară Ştefan Teodorescu, Group Brand Director URSUS Breweries SA şi Preşedintele Comitetului de Organizare Romanian EFFIE Awards 2014.

Pentru a simplifica procesul de înscriere în competiţie, Comitetul de Organizare a decis ca începând cu anul acesta materialele de creaţie să fie predate doar pe suport digital, nu şi în exemplare tipărite. Astfel, pe parcursul perioadei de înscrieri, agenţiile vor putea acorda mai mult timp redactării cazurilor, iar procesul de jurizare va fi la rândul său îmbunătăţit.

De asemenea, anul acesta au fost actualizate şi definiţiile categoriilor Renaissance, Shopper Marketing, Brand Experience, GoodWorks EFFIE – Non – Profit, Media Innovation şi Single media company activation.

Documentele de participare în competiţie vor putea fi descărcate de pe site-ul oficial al festivalului, www.effie.ro.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending