Connect with us

Românii au talent a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon! Toți cei care au talent pe care vor să îl prezinte în fața întregii țări sunt invitați să se înscrie pe romaniiautalent.protv.ro și pot deveni următorul erou național!

Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt cuvintele cheie care trebuie să îi reprezinte pe toţi cei care aleg să se înscrie în cel mai apreciat show de televiziune din România.

După ce timp de cinci sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă. Și în sezonul 6 vor fi premiați cel mai talentat român, cât și cel mai original! De asemenea, cel care va înscrie un român talentat are șansa de a fi desemnat următorul Vânător de talente!

Voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate şi improvizaţia în dans aduse la nivel de artă au fost câteva din momentele cele mai apreciate ale sezonului 5! Pro TV salută generaţia de eroi din 2015 şi aşteaptă noile talente cu scena deschisă!

Juriu Romanii au talent castigatorii Romanii au talent_speedcubing_2015 Semifinale romanii au talent

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Biță Ștefan Constantin

    2 septembrie 2021 at 22:44

    Buna ziua! Ma numesc Ștefan am 12 ani si vreau sa vin la romanii au talen! Aș dorii sa vin pentru a va face sa rad! Sincer nu imi doresc sa iau golden bass-ul pentru ca vreau doar sa va fac sa radeti…

  2. Amet Pina

    9 ianuarie 2021 at 22:27

    Buna ziua ma numesc Amet Pina si am 19 ani si imi doresc sa vin la Romanii Au Talent pentru ca eu imi doresc de cand eram mica sa fiu dansatoare si dasta vin la Romanii au Talent …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending