Connect with us

A-Z NEWS

Au început nominalizările pentru premiile speciale Radar de Media 2023

Published

on

Premiile Radar de Media, de peste un deceniu, constituie singura sursă media independentă de recunoaștere a meritelor celor mai de success personalități publice, artiști, televiziuni și afaceri, devenind, în ultimii ani, cel mai așteptat eveniment monden.

De-a lungul galelor, care sunt găzduite de locații de lux din București, au fost premiate personalitățile publice, televiziunile sau afacerile care au demonstrat calitate, performanță și excelență prin activitatea lor, sau care au fost desemnate, fără a mai fi supuse vreunei evaluări, prin votul publicului.

Din anul 2022, evenimentul este organizat de Myosotis Media Group și GMR Media, cu participarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, iar de-a lungul timpului au fost premiate personalități, televiziuni și brand-uri precum Andra, Marius Bodochi, Eugen Doga, Delia, Maia Morgenstern, Smiley, Loredana Groza, Teo Trandafir, Andreea Esca, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Cătălin Măruță, Pro Tv, Kanal D, Radio România, National Geographic, Diva, Antena 1, Radio Zu, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, TVR, Digi 24, Trintas Tv, Actualitatea Muzicală, Agerpres, Electrecord, Gândul, Hotel Cișmigiu, Hotel Moxy, Rotary Cișmigiu, Cannoleria, Balkon Resto Garden, Loco Lounge & Coffe, Connect-R, Restaurant Korean Seoul, Emax Real Estate Dubai, Daniel Jinga, Flavius Teodosiu, Domeniile Cuza, Caii de la Letea etc.

Gala anului 2023 se va desfășura în luna octombrie, așa cum ne-am obișnuit, cu un program artistic surpriză. Pentru laureații stabiliți de public, votul a început deja pe platforma radardemedia.ro, iar Comisia de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței a Premiilor Radar de Media așteaptă nominalizări pentru categorii de premii speciale (denumite Myosotis) care nu sunt supuse votului online.

Proiectul Radar de Media există în România din anul 2009, după modelul american Radar Online, asumându-și rolul de a premia, prin prisma votului publicului, preferințele media ale acestuia, dar și a premia calitatea, perfomanța și excelența prin nominalizările și evaluările comisiilor de specialitate.

Unicitatea proiectului a dus la peste 17 milioane de vizite pe site-ul Radar de Media, având zilnic zeci de mii de vizite – astfel, Radar de Media reprezentând o sursă credibilă din domeniul său, unul dintre cele mai influente brand-uri de știri din România, citat național și internațional.

Propunerile pentru premiile speciale se vor face, de către oricine, într-o scrisoare argumentată, pe adresa myosotis@claudiudumitrache.com, în perioada 24 august – 20 septembrie 2023.

Comisia de anul acesta este formată din:

  • [Președinte] Claudiu Dumitrache – muzician, scriitor, prezentator și jurnalist, director Myosotis Media Group;
  • Raluca Mihaela Găină – jurnalist, producător și prezentator tv și radio, director GMR Media;
  • Simona Țăranu – prezentatoare tv (Digi 24 și Digi Sport);
  • Leyla Salman – profesor de tehnică vocală completă și artist;
  • Răzvan Vișan – profesor și antreprenor, fondatorul programului Citește și Dăruiește;
  • Dragoș Popa – prezentator tv și radio, artist, președinte Centrul artist pentru Artă;
  • Irena Boclincă – actrița, câștigătoarea sezonului 6 iUmor;
  • Alexandra Putanu – prezentator, PR Specialist Atelierele ILBAH;
  • Dorin Huntai – fondator Radar de Media.
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending