Connect with us

Timp Liber

Au mai rămas câteva zile până la premiera noului concept Ambasad’Or

Published

on

Ambasad Or Events, a ocupat, de-a lungul anilor primul loc în ierarhia saloanelor de evenimente. Wedding planner-ul pregătește din nou o surpiză pe care o vă dezvălui publicului larg începând cu data de 28 iulie cu ocazia primei zile de Bucharest Fashion Week, când publicul vă putea vizualiza în premieră noul concept.

“După cum am spus, îmi place că să mă inspir din călătoriile mele și să aduc mereu ceva nou în business-ul meu. Nu a existat un punct de inspirație clar, din fiecare călătorie a mea, am adunat informații, am studiat stilul internațional, după care am adaptat totul la cerințele modei actuale. Conceptul pe care urmează să îl lansez, este cu totul nou pentru România și pentru domeniul organizării de evenimente. Asta este tot ce vă pot spune în momentul de față, însă sunt sigur că vă avea un success răsunător” a declarant domnul Nicușor Stan.

Bucharest Fashion Week Summer Gala vă avea loc intre 28 și 30 Iulie, fiind o ediție la care vor participa atât designeri romani cât și internaționali.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending