Connect with us

TV Divertisment Show

Au urcat pe scena de la Vocea României și au impresionat cu vocile lor, iar peste 1.2 milioane de telespectatori i-au urmărit!

Emisiunea a fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Aseară s-a încheiat etapa audițiilor pe nevăzute la Vocea României! Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley au luat deciziile finale și, astfel, fiecare echipă a rămas cu 14 concurenți pe care îi vom vedea, de săptămâna viitoare, în confruntări.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:28, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.4 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 5.1 puncte de rating și 16.9% share.

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:47, peste 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

În următoarea etapă, fiecare antrenor trebuie să formeze cuplurile pentru confruntări și să aleagă cele mai bune piese pentru fiecare. La finalul prestațiilor, doar un concurent, din fiecare cuplu, va trece mai departe. Există, totuși, posibilitatea ca antrenorii să salveze concurenți din celelalte echipe. Cine va merge mai departe, cine va pleca acasă, dar și care vor fi cei salvați și vor continua drumul cu un alt antrenor, aflăm săptămâna viitoare.

Nu ratați o nouă ediție spectaculoasă Vocea României, vineri, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending