Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTA Chiar daca a inregistrat audienta mai mici Vocea Romaniei ramane lider de audienta. Pe ce loc a fost X Factor?

Redactia Radar de Media

Published

on

Ediția Vocea României de vineri seară a avut parte de un moment excepțional pregătit în exclusivitate pentru 1 decembrie – toți concurenții au cântat împreună, în primă audiție pe scena Vocii song-ul PRO TV-

 

Fii de România. Melodia a răsunat pe mai multe voci în platoul celui mai bun talent show. Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit Vocea României pe întreaga perioadă de difuzare, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55 aproximativ 2.000.000 de români au fost cu ochii pe Vocea.

 

RADAR DE MEDIA va prezinta cifrele de audienta inregistrate pe intervalul orar 20:30-01:10 pe toate segmentele de public, cifrele sunt furnizate de Kantar Media.

 

PUBLICUL NATIONAL

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 16.4% share, locul secund Antena 1 care a difuzat X Factor înregistrând 4.5 puncte de rating și 11.2% share.

PUBLICUL URBAN

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 6.6 puncte de rating și 16% share, pe când următorul post clasat Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 5.1 puncte de rating și 12.4% share.

PUBLICUL COMERCIAL

Vocea României a înregistrat pe segmentul comercial 7.8 puncte de rating și 21.1% share în intervalul de difuzare 20:30– 01:10. Postul de televiziune de pe locul doi, Antena 1 a reușit să obțină 6 puncte de rating și 16.3% share.

 

AUDIENTE 28 Nov 2014 VOCEA ROMANIEI pro tv


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media (date prelucrate de PRO TV)

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending