Connect with us
Avatar

Published

on

 Belgia a învins Suedia, scor 1-0, și s-a calificat în optimile UEFA EURO 2016TM, unde va întâlni Ungaria.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:37, peste 1.8 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Suedia și Belgia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 9.8 puncte de rating și o cotă de piață de 31%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 5.4 puncte de rating și 17% cotă de piață.

Meciul de aseară a adus eliminarea Suediei de la turneul final, acesta fiind și ultimul meci al lui Zlatan pentru echipa națională. Lovitura de start a aparținut belgienilor, care au reușit să deschidă scorul abia în minutul 83. Radja Nainggolan a marcat printr-un superb șut de la distanță.

Sâmbătă, 25 iunie, de la 22:00, telespectatorii au bilete la meciul de 10 dintre Croația și Portugalia!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending