Elena Lasconi a preluat în această săptămână conducerea fermei din Cipru! Ce audienţă a înregistrat show-ul în ziua de luni? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

În ediția de aseară, telespectatorii au putut urmări aventurile fermierilor români pe meleagurile însorite ale Ciprului. Nea Rață s-a hotărât să devină musafir-coordonator, cazându-se în fermă timp de câteva zile!

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 22:01. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:45, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.7 puncte de rating și 19.3% share.

În ediția de aseară, telespectatorii au putut afla cine este fermierul șef al acestei săptămâni, pe care Mircea N. Stoian l-a nominalizat în scrisoarea de rămas bun după eliminarea din fermă. Numele noului conducător al fermei este Elena Lasconi, aceasta fiind extrem de susprinsă de propunerea eliminatului de săptămâna trecută. Majoritatea fermierilor au fost încântați de noul fermier șef, mărturisind că este cea mai bună alegere pe care Mircea N. Stoian a făcut-o la Ferma vedetelor.

Elena și-a preluat imediat atribuțiile, nominalizând cei doi servitori ai acestei săptămâni. Octavian Strunilă s-a autopropus pentru unul dintre cele două locuri de servitori, simplificând procesul de alegere. Alături de el, cel de-al doilea servitor este Sorana Darclée. Pe lângă nominalizări, Elena Lasconi a întocmit o listă foarte clară care a cuprins sarcinile fiecărui fermier. La repartiția sarcinilor, Sorana a rugat-o pe Elena să nu o pună la lucru împreună cu soții Toader, în aceeași situație aflându-se și Octavian. Cel din urmă i-a ignorat complet pe cei doi soți pe parcursul întregii ediții, după conflictul de săptămâna trecută.

La scurt timp, Nea Rață și-a făcut apariția în fermă. Dacă cei 10 concurenți erau obișnuiți cu vizite scurte, în care Nea Rață le dădea sarcini și le aducea alimente și materiale, de această dată au avut o surpriză: acesta a venit hotărât să se mute în fermă, timp de 3 zile, pentru a conduce cu mână de fier lucrările de abilitare. Acesta nu i-a scăpat din ochi niciun moment pe cei 10 fermieri, având grijă ca toate lucrurile să meargă perfect!

Diseară, de la 20:30, cei 10 fermieri îl vor cunoaște pe proprietarul fermei. Acesta va veni însoțit de Nea Rață, pentru a-i învăța pe concurenți cum se culeg măslinii. După scurta lecție, Nea Rață va face 2 echipe care se vor duela în culegerea măslinelor. În aceeași ediție, va fi ales și primul duelist al săptămânii.

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

Ferma vedetelor (2)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending