Roxana Nemeș este primul pirat care a părăsit Ferma vedetelor! Ce audienta a inregistrat show-ul? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Matriarhatul format în fermă a fost pus la grea încercare ieri seară. Un duel strâns și tensionat a avut loc între Lili Sandu, cea care este de la început în fermă, și Roxana Nemeș, cea care a venit o dată cu valul de pirați. Se pare că experiența duelului anterior i-a oferit lui Lili un mare avantaj, reușind să o elimine pe Roxana după trei probe.  

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:28 – 21:37. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:26, a reunit aproximativ 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 9.5 puncte de rating și 22.5% share.

După o petrecere ce a durat o noapte întreagă, dimineața s-a dovedit a fi foarte grea pentru fermieri. Nea Rață a venit plin de energie și pregătit pentru un nou concurs de cărat baloți legați la picioare, doi câte doi. Paul și Vasile au fost câștigătorii unui moment de libertate și au decis să o ia și pe Lili cu ei.

Cei trei au mers împreună cu Nea Rață la o fermă bio, unde au văzut cum se desfășoară activitatea, cum sunt îngrijite animalele și culturile, au muls capre, iar Nea Rață a călărit un ponei: „A fugit poneiul, dar cu viteză, într-a treia!”, a spus Vasile. Ei au plecat cu traista încărcată de bunătăți, pe care le-au adus în fermă.

O mare furtună a luat prin surprindere fermierii, iar cea mai mare problemă a fost adăpostirea tuturor animalelor pe care le au în curte. În timp ce ploua, Nea Rață le-a adus doi struți: „Asta ne trebuia la Ferma vedetelor, doi struți!”, a spus Denis. Spiritele s-au încins între Maria și Nea Rață, iar el s-a supărat foarte tare: „La revedere! Eu nu mai vin că văd că nu aveți nevoie de mine!”.

Iulia le-a explicat concurenților ce pot face cu animalele primite, care lor li se par inutile pentru că aduc doar griji în plus, fără beneficii. „Am înțeles că voi faceți haz de necaz acum, însă aveți mai multă grijă cu Nea Rață, vă rog, pentru că el chiar face eforturi!”, a spus ea. Roxana a ales să meargă la duel cu Lili, care s-a și autopropus: „Sper că am făcut alegerea bună. Eu așa am simțit. Oricum cred că mă va surprinde!” a spus Roxana. „Fiecare vrea să câștige și atunci își alege un adversar pe măsură, sau nu!” a declarat Lili.

Cele două dueliste au pășit în arenă pentru a da startul primei probe, cursa polonicelor. Ele au trebuit să umple două sticle cu polonicul, luând lichid colorat din două găleți și mergând pe un traseu de de bârne până la sticle. O probă de viteză și de rezistență, pe care Lili a câștigat-o, reușind să umple prima cele două sticle.

Ferma vedetelor (6) Ferma vedetelor (3)

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending