PRO TV a dat lovitura joi seara cu Las Fierbinţi, Atletico Textila şi Meciul din Europa League - lider pe publicul comercial! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

PRO TV a dat lovitura joi seara cu Las Fierbinţi, Atletico Textila şi Meciul din Europa League – lider pe publicul comercial!

AUDIENTE TV: Aseară, telespectatorii au avut parte de comedie și fotbal la superlativ. Serialele Las Fierbinți și Atletico Textila au adus umorul în casele românilor, iar meciul din semifinalele Europa League, Villarreal – Liverpool, i-a ținut pe microbiști în tensiune până în ultimul minut de joc.

Published

on

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

Aseară, telespectatorii au avut parte de comedie și fotbal la superlativ. Serialele Las Fierbinți și Atletico Textila au adus umorul în casele românilor, iar meciul din semifinalele Europa League, Villarreal – Liverpool, i-a ținut pe microbiști în tensiune până în ultimul minut de joc.

Aventurile lui Giani și afacerile pe care acesta a încercat să le pună pe picioare, decizia primarului Vasile de a nominaliza câțiva cetățeni de onoare și toate întâmplările amuzante din liniștitul Fierbinți au fost urmărite aseară de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 19:59 – 20:59, iar în minutul de maximă audiență de la 20:56, aproape 1.8 milioane de români au urmărit serialul de comedie.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, serialul a fost lider de audiență, cu 9.5 puncte de rating și 29.7% cotă de piață, în timp ce postul situat pe locul doi, KANAL D a înregistrat 4.3 puncte de rating și 13.5% cotă de piață.

LAS FIERBINTI: LOCUL 1 – PRO TV – 9.5% RATING SI 29.7% SHARE

                                LOCUL 2 – KANAL D – 4.3% RATING SI 13.5% SHARE

 

Distracția a continuat la PRO TV cu serialul Atletico Textila, în care Marius Niculae a bagat spaima în jucătorii de fotbal de liga a patra. Toate peripețiile acestora au fost urmărite de aproape 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 20:59 – 22:00, iar în minutul de maximă audiență de la 20:59, aproape 1.6 milioane de români au urmărit Atletico textila.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, serialul a fost lider de audiență, cu 10 puncte de rating și 25.7% cotă de piață, în timp ce postul situat pe locul doi, KANAL D a înregistrat 6.2 puncte de rating și 15.9% cotă de piață.

ATLETICO TEXTILA: LOCUL 1 – PRO TV – 10% RATING SI 25.7% SHARE

                                          LOCUL 2 – KANAL D – 6.2% RATING SI 15.9% SHARE

 

Lupta din turul semifinalelor Europa League, dintre Villarreal și Liverpool, le-a adus microbiștilor fotbal de calitate și suspans până în ultimul minut de joc. Fazele de gol nu au lipsit, însă niciuna dintre cele două echipe nu a înscris până la finalul partidei. În prelungiri, Adrian Lopez a reușit, din pasa lui Denis Suarez, să aducă victoria Submarinului galben.

Advertisement

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending