Primii patru finalişti au fost aleşi la ROMANII AU TALENT. Show-ul, lider pe toate segmentele! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Primul show live al celui de-al șaselea sezon Românii au talent le-a adus telespectatorilor momente de excepție, emoție, distracție și mult talent autentic. Primii 12 semifinaliști au prezentat pe scenă numere extraordinare și au creat un spectacol desăvârșit. 

O noutate în ceea ce privește formatul Românii au talent a fost introdusă în show în prima semifinală LIVE, astfel că, telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții. Pentru prima dată la Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș au avut la dispozitie Super Golden Buzz-ul, pentru a trimite un concurent direct în finala competiției. Prezentatorii și-au ales momentul preferat din preselecții și au decis ca Laura Bretan să ajungă în marea finală, alături de ceilalți 15 concurenți care vor fi aleși de voturile publicului și de cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, pe parcursul celor 5 semifinale.

”Considerăm că a fost unul dintre cele mai surprinzătoare și emoționante momente de până acum. Și, pentru că am avut, totuși, responsabilitatea unui astfel de Super Golden Buzz, a trebuit să ne gândim foarte bine la ce număr trimitem. Anul acesta, acesta a fost. Ne bucuram în aceeași măsură că, cei care se ocupă cu gestionarea acestui format, au introdus această regulă în România. Ne bucură, ne onorează și ne măgulește pe noi ca prezentatori.”, au spus Smiley și Pavel Bartoș.

La începutul show-ului, Smiley și Pavel au intrat în direct cu Laura, pentru a o anunța și a o felicita. Micuța cu voce fenomenală a spus printre lacrimi, îmbrățișându-și familia: ”Mulțumesc, Pavel și Smiley! Mă simt wow… sunt foarte surprinsă.”.

Tot aseară, în urma voturilor publicului, Cristian Zlatan, Mara Prună și Andrei Surdu intră în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. Jurații au ales primul candidat la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro – grupul Dreams Drums Druum.

Prima ediție LIVE a adus și două momente speciale prezentate de Smiley, care a cântat împreună cu trupa sa cel mai nou single, Insomnii, și Kid-A, fostul concurent Românii au talent, care a adus pe scenă un moment electrizant de dans.

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA PRO TV

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA PRO TV

Prima semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:40, la nivel național, aproape 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:33, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 15.7 puncte de rating și 41.8% share, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 9.9% share.

Sursa cifre: Kantar Media

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending