Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Serialul Vlad a fost din nou lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Vlad i-a recunoscut pentru prima dată Mariei că este, de fapt, fiul ei, Adrian. După foarte mulți ani în care nu au mai vorbit, Eliza și-a vizitat tatăl, iar Leo a ajuns în apartamentul lui Vlad, pentru a afla cât mai multe informații despre el și despre planurile lui. Episodul de lunea aceasta le-a adus telespectatorilor foarte multe momente emoționante și suspans, dar și dezvăluiri și răsturnări de situație.

Al șaselea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 9.6 puncte de rating și 24.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 8.1 puncte de rating și 21.0% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, peste 1.8 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Vlad a decis să grăbească planul răzbunării și să se apropie cât mai repede de familia Dragomir, așa că i-a invitat pe Eliza, Ștefan și Roxana la o plimbare cu yacht-ul, pentru a petrece timp împreună și pentru a le prezenta planurile lui de viitor. După ce s-au întors și după o discuție lungă cu Ștefan în locul în care obișnuiau să stea atunci când erau tineri, Vlad a decis să devină partenerul de afaceri al celui care l-a trădat.

Pentru că prezența Mariei în casa lui i-a dat de bănuit și mai ales reacția femeii atunci când l-a întâlnit acolo pe Vlad, Ștefan a mers să verifice despre ce este vorba, dar înainte de toate i-a cerut lui Leo să fie în permanență pe urmele Elizei. Încercând să afle totul, Ștefan a bruscat-o pe Maria, însă surpriza lui a fost și mai mare atunci când prietenul lui din copilărie a apărut în casa părinților săi.

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea serialului VLAD continuă cu dezvăluiri și noi detalii care conturează un plan perfect de răzbunare.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending