AUDIENTE 14 Iunie Cupa Mondiala. Meciul Chile - Australia, difuzat in miez de noapte, lider de audienta la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE 14 Iunie Cupa Mondiala. Meciul Chile – Australia, difuzat in miez de noapte, lider de audienta la TVR 1

Published

on

TVR 1 reuseste performanta sa fie lider de audienta si la ore tarzii. Astfel meciul Chile – Australia (scor 3-1), difuzat in intervalul orar 01:00- 03:00 in noapte dintre vineri si sambata a fost lider incontrestabil de audienta.

 

RADAR DE MEDIA  si TVR va prezinta cifrele de audienta inregistrate, Vineri spre Sambata (13-14 iunie 2014), interval orar 01:00-03:00, cifre furnizate de Kantar Media si prelucrate de SRTv (Socetatea Romana de Televiziune)

 

CHILE – AUSTRALIA , interval orar 01:00-03:00

 

NATIONAL   TVR 1  a fost lider de audienta chiar daca a inregistrat cifre mai mici fata de celelalte partide. Cu 2% rating si o cota de piata de 20,1% si un total de 379.000 de telespectatori, TVR 1 s-a detasat vizibil de celelalte posturi.

URBAN   La nivelul oraselor, TVR 1 s-a clasat tot pe prima pozitie cu 2,3% rating si 19,3% cota de piata. Locul 2 a fost adjudecat de Antena 1 cu 1,2% rating si o cota 9,8% , in total peste 117.000 telespectatori pe minut.

COMERCIAL   Publicul cu vaste cuprinse intre 18 si 49 de ani au ramas cu TVR 1 pentru vizionarea partidei dintre Australia si Chile. Cu 2,4% rating si o cota de piata de 19,6%, TVR 1 a fost lider de audienta si la nivelul publicului comercial, conform cifrelor furnizate de Kantar Media si prelucrate de SRTv.

AUDIENTE 14 iunie 2014 Meci Australia Chile NATIONAL

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media, date prelucrate de SRTv

Interpretare Grafice: Radar de Media

RADAR DE MEDIA SI TELEVIZIUNEA ROMANA va prezinta zilnic toate cifrele de audienta a meciurilor de fotbal de la CM Brazilia 2014

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending