Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Antena 1 a dat lovitura! A fost lider de piaţă la nivelul întregii zile!

Published

on

CIFRE: Antena 1 a condus topul audiențelor zilei de luni, 19 septembrie, pe toate categoriile de public, cu o medie la nivelul publicului comercial de 4 puncte de rating și 23,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu o medie a zilei de 3,4 puncte de rating și 20,1 % cota de piață.

Antena 1 a condus și prime time-ul (intervalul orar cuprins între 19.00-23.00), pe toate categoriile de public, cu o medie pe publicul comercial de 8,9 puncte de rating și 23,2 % cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 8,6 puncte de rating și 22,5% cota de piață.

 

Și celelalte emisiunii ale postului au condus topul audiențelor 

Așa se face că „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost lider de piață pe publicul comercial, în intervalul orar 07.59-10.54, cu o medie de 2,5 puncte de rating și 24,2 % cota de piață.

Iar „Un show păcătos” a condus și el topul audiențelor pe toate targeturile, în intervalul orar 23.25-01.00, cu o medie pe publicul comercial de 4,8 puncte de rating și 25,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 2,9 puncte de rating și 15,5 % cota de piață.

Un show pacatos ANTENA 1

Un show pacatos
ANTENA 1

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Antena 1

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending