Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Prima confruntare directa dintre cei doi candidați Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost cel mai urmărit program de aseară, dezbaterea fiind difuzata de Realitatea TV si preluata de Digi 24, România TV, Antena 3 si B1.

 

RADAR DE MEDIA va prezintă cifrele de audienta pe intervalul orar de diezare a confruntării de la Realitatea TV, 11 octombrie 2014, ora 20:00 -21:54, cifre calculate pe toate segmentele de public: Național, Urban si Comercial.

 

A doua confruntare televizata dintre Ponta si Iohannis, astazi in direct la B1

VIDEO FULL CONFRUNTARE PONTA – IOHANNIS REALITATEA TV

 

PUBLICUL NATIONAL

Pro TV a fost lider pe intervalul metionat cu o cota de piata de 13.8% share, in timp ce Realitatea TV a inregistrat 12.4 cota de piata. Antena 3 s-a clasat pe locul 4, iar Romania TV pe locul 5. 

Audiente 11 nov 2014 dezbatere ponta iohannis (1)

PUBLICUL URBAN

La nivelul oraselor Realitatea TV a intrecut PRO TV, Kanal D s-a clasat pe locul 3. In top 5 a intrat si Antena 1 care a inregistrat 6.9% cota de piata, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

Audiente 11 nov 2014 dezbatere ponta iohannis (2)

PUBLICUL COMERCIAL

In intervalul 20:00-21:54, la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV  a condus topul cu 18.4 share, in timp ce Realitatea TV a inregistrat 14.5% cota de piata.

Audiente 11 nov 2014 dezbatere ponta iohannis (3)


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media 

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending