AUDIENTE. „Evenimentul zilei”, cu Traian Băsescu invitat, cotă de piață dublă față de Antena 3 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE. „Evenimentul zilei”, cu Traian Băsescu invitat, cotă de piață dublă față de Antena 3

Published

on

B1 TV a fost peste televiziunile de știri, cu emisiunea „Evenimentul zilei”, noteaza evz.ro

Ieri, B1 TV a întrecut postul Antena 3 și restul televiziunilor de știri, cu emisiunea „Evenimentul zilei”, avându-l ca invitat pe Traian Băsescu, potrivit datelor de audiență furnizate de Kantar Media.


Astfel, pe segmentul de populație din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, „Evenimentul zilei”, producția difuzată de B1 TV în intervalul 11:00 – 12:00, a realizat un share mediu de 5.9%, Antena 3 avea 2.4%, Realitatea TV 0.7%, iar România TV – 0.4%.

Invitat la emisiunea „Evenimentul zilei”, difuzată de postul B1 TV, președintele Traian Băsescu a afirmat că ia în considerare să publice conversațiile cu premierul Ponta și că acesta se comportă ca un pisicuț. Șeful statului a mai spus că ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, este foarte pregătită din punct de vedere teoretic, dar că marea problemă este lipsa de practică.

Și „Butonul de panică” (17:00 – 18:00), cu Cătălin Prisacariu, a avut ieri o medie a cotei de piață superioară concurentului Antena 3. Pe targetul 18 – 49, B1 TV a surclasat, cu un share de 2.3%, Antena 3 (2.0% medie de share).

Foto Credit: evz.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending