Connect with us

Emisiuni

AUDIENTE & FOTO: Alexandru Mușat, Ioana Ignat, Robert Botezan și Teodora Buciu sunt finaliștii sezonului șase Vocea României! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Avatar

Published

on

Înapoi1 of 2

Românii au urmărit vineri seară un spectacol extrordinar marca Vocea României! Cei opt semifinaliști s-au pregătit intens pentru această etapă a competiției, antrenorii le-au ales cele mai bune melodii, au pregătit împreună momente memorabile, iar vineri s-au duelat pentru un loc în finală.

Reprezentațiile concurenților au fost aplaudate și apreciate, însă românii și-au votat favoriții și au decis ca în lupta pentru marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro să intre Alexandru Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu din echipa Tudor.

 

Show-ul a fost completat în semifinala Vocea României de Tudor, Loredana, Smiley și Moga, care au renunțat la scaunele de antrenori pentru a-i bucura pe români cu patru momente magice. Tudor a cântat, în premieră, împreună cu trupa Vama, cel de-al doilea single de pe următorul album, Ghosts at war, Smiley a adus emoția pe scena vocilor și a cântat o piesă extrem de sensibilă, pe care le-a dedicat-o părinților, Confesiune, Loredana a cântat piesa Ziua de azi și a creat un moment grandios aplaudat de întreaga sală, iar Marius Moga și Robert Toma au adus petrecerea pe scenă și le-au spus tuturor Cum trăiește lumea bună. Pavel Bartoș a transmis vineri distracția, emoțiile și energia de pe scena Vocea României în casele românilor, iar V reporter-ul Lili Sandu a adus informații proaspete din camera magenta și a fost alături de concurenți și susținătorii acestora.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Semifinala Vocea României a înregistrat 7.3 puncte de rating și 22.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 – X Factor,  care a obţinut 6.7 puncte de rating și 20.1% share.

 

Momente extraordinare, emoții și lupta pentru un loc în finala Vocea României

Numele lui Smiley a fost extras vineri de Pavel Bartoș, iar antrenorul a trebuit să formeze primul duel al semifinalei. Smiley a decis să-i trimită în prima luptă a serii pe Alexandru Mușat, din echipa sa, și pe Ionuț Trif, din echipa Moga. Alexandru a cântat melodia Yesterday, iar Ionuț piesa Nothing else matters. Concurenții au pus foarte mult suflet și dăruire în momentele prezentate și au reușit să transmită multă emoție și forță. Antrenorii au apreciat reprezentațiile, le-au dat sfaturi celor doi, iar Smiley a spus: ”Publicul trebuie să-și aducă aminte parcursul fiecărui concurent în concurs, deoarece fiecare moment este important. Am zis că Alex e cam tot ce nu e Ionuț, și invers. Tocmai de aia am ales așa. Mi se pare că sunteți în antiteză completă. Alex, te felicit pentru tot ce ai făcut în seara asta! La Ionuț a fost energia care trebuie pentru cântecul ăsta. Te aplaud! Bravo!”. Marius Moga a completat: ”Felicitări amândurora! Amandoi sunteți diferiți. Alex, felicitări! Mi-a plăcut cum ai cântat. Însă, în seara asta eu sunt mai mult pe Metallica.”. În final, publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales în urma voturile românilor, este Alexandru Mușat.

 

Moga a ales cel de-al doilea duel și a decis ca Ioana Ignat, din echipa sa, să lupte pentru un loc în finală cu Andreea Ioncea, din echipa Loredana. Două voci puternice, care au transmis sensibilitate, putere și efervescență. Ioana a interpretat impecabil melodia Io vivro, pe care i-a dedicat-o bunicii ei, iar Andreea a cântat piesa I’d rather go blind și a reușit să creeze un moment plin de pasiune și determinare. Antrenorii au lăudat evoluția concurentelor și au fost de acord că ambele ar merita să meargă mai departe în competiție. Încântat de spectacolul de pe scena vocilor, Marius Moga a spus: ”Iubesc timbrul tău, Ioana! Ai un timbru care te recomandă și o să auzim de tine, nu doar în România, ci și internațional. Îmi place că alegi piesele pe care le simți. Important e că o voce pe care o ții minte, e o voce de care vei mai auzi.”. Loredana le-a transmis fetelor: ”Vreau să vă mulțumesc pentru spectacolul pe care ni l-ați oferit! Cred că, cu siguranță, amândouă meritați să mergeți mai departe.”. Cele mai multe voturi din partea publicului le-a primit Ioana Ignat, care merge în finală.

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending