Connect with us

Emisiuni

AUDIENTE & FOTO: Alexandru Mușat, Ioana Ignat, Robert Botezan și Teodora Buciu sunt finaliștii sezonului șase Vocea României! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Published

on

 

Pentru cel de-al treilea duel, Loredana l-a ales-o pe Robert Botezan, din echipa Tudor, să intre în bătălie cu Ștefan Roșcovan, din echipa sa. Ștefan a interpretat piesa Tear in my heart, iar Robert a cântat melodia Come together. Cei doi concurenți au două voci extrem de diferite, au fost electrizanți, au reușit să impresioneze antrenorii cu timbrele lor vocale și au realizat cel mai contrastant duel al serii. Loredana a fost fericită să-i urmărească și a spus: ”Foarte frumoase amândouă momentele, parcă asistăm la o finală în seara asta, nu la o semifinală. Cred că tu, Robert, trebuie să rămâi întotdeauna un tip diferit și să-ți asumi lucrul acesta fără să-ți fie teamă. Ștefan, ești un flăcău ca nimeni altul, un băiat frumos, cu un caracter incredibil, altruist, loial. Sunt mândră că am descoperit un băiat talentat, un profesionist.”. Tudor a completat: ”Vă felicit pe amândoi foarte mult, dar am să-i spun câteva cuvinte lui Robert. Este, poate, cel mai interesant sezon al meu la Vocea României întâlnindu-te pe tine și lucrând cu tine. La un foarte mare nivel m-ai surprins. Știu că mă urăști! Și eu te iubesc, cu toată dragostea!”. Cele mai multe voturi le-a primit Robert Botezan, cu care ne vom reîntâlni vinerea viitoare în marea finală.

 

Ultimul duel din semifinala Vocea României a fost unul de excepție, format din Teodora Buciu, reprezentanta echipei Tudor, care a cântat melodia Creep, și Ramona Nerra, din echipa Smiley, care a interpretat piesa One more try. Concurentele au adus pe scenă două momente spectaculoase, pline de mister și vibrație, cu care au cucerit publicul și antrenorii. La final, Tudor a spus: ”Eu vă felicit pe amândouă. În seara asta am văzut doi artiști și atât. Asta e important, dincolo de orice controversă.”. Smiley a continuat: ”Ați reușit să ne emoționați în două feluri diferite. Dincolo de voturi, dincolo de păreri, dincolo de toate lucrurile care se spun, noi, cei care ne uităm la Vocea României, câștigăm în fiecare vineri seară. Vă mulțumesc frumos amândurora!”. Publicul a ales şi de data aceasta, iar careul finaliștilor a fost completat de Teodora Buciu.

 

Românii au urmărit vineri un show extraordinar, plin de emoție, tensiune și momente incredibile, în care doar vocea a contat! În urma duelurilor încrucișate, Tudor intră în marea finală cu doi concurenți: Teodora Buciu și Robert Botezan, Smiley cu un concurent: Alexandru Mușat, Moga cu o concurentă: Ioana Ignat, iar echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, finala Vocea României vine cu foarte multe surprize, invitați speciali și momente surprinzătoare create de concurenți împreună cu antrenorii lor. Românii sunt invitaţi să-şi susţină și să-și voteze favoritul, pentru a-l transforma în câştigătorul marelui trofeu Vocea României și al premiului în valoare de 100.000 de euro.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Kantar Media

 

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending