Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE GENERALE MARTIE 2015. Scăderi masive pentru toate posturile din top 10! PRO TV rămâne lider, urmat de Antena 1, Kanal D şi Antena 3. Cine înregistrează creşteri? Monitorizarea tuturor staţilor TV, aici!

Published

on

 
Prev1 of 4

RADAR DE MEDIA vă prezintă o analiză a cifrelor de audienţă înregistrate de posturile de televiziune din România care sunt monitorizate de Kantar Media în luna martie 2015 comparativ cu luna februarie 2015 la nivelul întregii zile.

Cifrele prezentate sunt prelucrate de ARMĂ şi furnizate de Kantar Media şi se referă la publicul NAŢIONAL şi URBAN. 

 

Lună Martie 2015 a venit cu scăderi pentru toate posturile TV, aici vorbim de staţiile generaliste şi de ştiri, care potrivit cifrelor furnizate de ARMĂ/Kantar Media au înregistrat cifre mai mici la nivelul publicului naţional şi urban, comparativ cu luna februarie a acestui an.

TOP 10 pentru publicul naţional şi urban, cifre calculate la nivelul întregii zile, rămâne neschimbat, doar schimbări de poziţii pentru publicul urban.

În continuare vă prezentăm cifrele calculate pentru :

  • publicul naţional (rtg%, shr% şi rtg000) – top 10, grafice pentru lună martie vs februarie 2015
  • publicul urban (rtg%, shr% şi rtg000) – top 10, grafice pentru lună martie vs februarie 2015
  • publicul naţional şi urban – tabel cu toate posturile monitorizate pentru lună martie 2015
  • publicul naţional şi urban – tabel cu toate posturile monitorizate pentru lună martie 2015

 

PUBLICUL NAŢIONAL 

PRO TV s-a clasat pe primul loc cu 777.000 telespectatori în medie pe minut şi 4.21% rating şi 16.41% cota de piaţă, la nivelul publicului naţional. Staţia a înregistrat o mică scădere comparativ cu luna februarie când avea 794.000 telespectatori în medie pe minut. În schimb cota de piaţă pentru lună martie a crescut ajungând la 16.41% share.

Antena 1 s-a clasat pe poziţia secundă cu 614.000 telespectatori im medie pe minut şi 3.33% rating şi 12.97% share, comparativ cu luna februarie când avea un plus în ceea ce priveşte numărul de telespectatori: 663.000, 3.59% rating şi 12.64% share.

Kanal D rămâne pe locul 3 la nivelul publicului naţional şi înregistrează o scădere, mai exact 414.000 telespectatori pe minut în comparaţie cu luna februarie când avea 436.000 telespectatori pe minut.

Postul de ştiri Antena 3 obţine poziţia a 4-a în clasamentul final al lunii martie cu 335.000 telespectatori pe minut, iar luna februarie avea 403.000.

Pe locul 5 s-a clasat postul de ştiri România TV cu 222.000 telespectatori în medie pe minut, urmat de postul Acasă care pierde peste 30.000 de telespectatori. TVR 1 se menţine în top pe poziţia a 7-a urmat de Prima TV, Naţional TV şi postul de ştiri B1, locul 10.

 

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta la nivelul PUBLICULUI NATIONAL (RTG%,SHR%), luna MARTIE 2015

Audiente Generale MARTIE 2015 PUBLICUL NATIONAL

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta la nivelul PUBLICULUI NATIONAL (RTG%,SHR%), luna FEBRUARIE 2015

AUDIENTE TV GENERALE FEBRUARIE 2015  - publicul national (2)

 

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta la nivelul Publicului NATIONAL, in mii telespectatori pe minut (RTG000), luna MARTIE 2015

Audiente Generale MARTIE 2015 NATIONAL

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta la nivelul Publicului NATIONAL, in mii telespectatori pe minut (RTG000), luna FEBRUARIE 2015

AUDIENTE TV GENERALE FEBRUARIE 2015  - publicul national (1)

 

 Cifre pentru publicul urban pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 4

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Prima semifinala live, Romanii au talent, lider de audienta! Cine s-a calificat?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

12 concurenți fantastici au urcat aseară pe scenă în prima semifinală LIVE Românii au talent, însă numai cinci dintre ei au reușit să obțină câte un loc în marea finală. Cei care au cucerit publicul și jurații și au primit cele mai multe voturi din partea lor sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. Tot vineri, jurații au nominalizat și primii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Alegerile lor au fost Ema Stoian și Magitot.

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima semifinală LIVE Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, foarte multă emoție, dar și momente care au stârnit hohote de râs. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Mihai și Florin, care au aplaudat talentul lor desăvârșit și determinarea de a face spectacol. Și Irina Rimes și The Motans au încântat aseară publicul cu una dintre cele mai dragi piese ale lor, POEM. A fost o seară plină de dinamism și emoție, în care reprezentațiile de muzică, dans, magie, stand-up comedy și acrobație s-au completat perfect și au făcut scena să vibreze.

Ieri seară au fost aleși primii 5 finaliști și primii doi candidați la premiul de originalitate, iar lista va fi completată vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Ioana Filimon a pierdut duelul în fața prietenei sale, Diana Belbiță! Peste 1.7 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară, la Ferma – Un nou început!, telespectatorii au urmărit un duel al prieteniei, cu totul diferit de cele de până acum. Diana Belbiță și Ioana Filimon au intrat în arenă, trimise în luptă de Otniela. Concurenții și-au dat seama, în această săptămână, cât de puternice sunt prieteniile legate în casă, deși de-a lungul ultimelor luni au trecut prin rele și bune.

 

Deși probele de îndemânare le-au ținut la egalitate, întrebările din cartea fermei au făcut diferența, iar duelul a fost câștigat de Diana Belbiță, prietena ei fiind nevoită să iasă din emisiune. Cu toate că a câștigat și și-a asigurat locul în semifinală alături de ceilalți cinci concurenti, Diana Belbita nu s-a putut bucura la finalul duelui. Pentru eliminarea Ioanei, luptătoarea MMA vrea să se răzbune pe Otniela, cea care le-a trimis la duel. “Îmi doresc să ajung față în față cu Otniela pentru că nu își merită locul aici”, i-a transmis luptătoarea Otnielei.

 

Editia Ferma – Un nou început! lider absolut joi seara!

Joi, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.3 puncte de rating și 28.8% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici, înregistrând 4.9 puncte de rating și 13.6% share. Peste 1.7 milioane de români au urmărit ediția de joi seară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Milioane de români au urmărit luni seară penultimul episod VLAD! Ce audienta a inregistrat serialul?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce a văzut la Titi filmulețul din noaptea jafului de la cazinou, Leo a decis să renunțe la tot și să plece, să fie liber, să o cucerească pe Roxana și să încerce să uite trecutul și tot răul pe care l-a făcut. Chiar dacă începuse să-și dorească să se schimbe, dezamăgit de reacția femeii pe care o iubește atunci când a invitat-o la cină, a revenit asupra planului de a scăpa de Vlad, Miky și Barbu, iar de Ștefan a hotărât să se ocupe chiar el, cu ajutorul lui Titi.

Al 12-lea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 10 puncte de rating și 28.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:24, peste 2 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Dezamăgit de Ștefan, Leo l-a lăsat baltă, l-a anunțat că-și ia o pauză lungă și a plecat hotărât să-și schimbe viața. Dorindu-și să o cucerească pe Roxana, i-a adus flori și a invitat-o la cină, însă refuzul fetei și sinceritatea ei în ceea ce privește sentimentele pe care le are pentru Vlad l-au făcut pe Leo să-și schimbe decizia și a trimis o parte din echipa lui pe urmele acestuia, dar și pe cele ale aliaților lui. Dacă Tibi a reușit să o salveze pe Miky, iar inginerul pe Vlad, Barbu a fost împușcat și, cu ultimele puteri, și-a sunat șeful.

Încercând să-i demonstreze Elizei că o iubește, Ștefan a făcut tot ce a putut pentru a nu o dezamăgi și pentru a o ajuta să-și împlinească visul, acela de a se asocia cu Vlad în afacerea cu hotelul și cazinoul de la malul mării. Bucuros că Vlad l-a înțeles și a vrut să-l ajute, Ștefan a mers acasă cu un cadou pentru soția lui, un colier cu pietre prețioase, dar nu știa că aceasta fusese sunată de Carla înainte, așa că a avut parte de o surpriză neplăcută și de o mărturisire dureroasă, aceea că Matei nu este fiul lui.

Tot aseară, Vlad și-a luat rămas bun de la tatăl lui, spunându-i că pleacă într-o călătorie de afaceri, Ștefan a revenit în apartamentul Carlei, după ce părea că își dorește să termine orice legătură cu ea, iar Leo, hotărât să se răzbune pe toți, a încercat să-l omoare pe Ștefan, dar cum nu a putut să o facă, a apelat la ajutorul lui Titi.

Ce se va întâmpla cu Ștefan și cum se va încheia primul sezon VLAD, vedem lunea viitoare, de la 20:30.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending