Connect with us

Analize Audiente TV

NEXT STAR creşte de la o ediţie la alta! Show-ul lui Dan Negru, lider de audienţă pe naţional şi urban!

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Emisiunea “Next Star”, care a avut-o câștigătoare pe Amalia, o fetiță de zece ani din Galați care a cucerit juriul și publicul cu momentul său, a fost joi seara lider de audiență atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din România. 

Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 2.086.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.50. 

PUBLICUL URBAN

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului de la orașe și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 23.35) o audiență medie de 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 16,8 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 6,6 puncte de rating și o cotă de piață de 14,3 %, la fel ca și ProTV.

PUBLICUL NATIONAL

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul publicului național, înregistrând o audiență medie de 8,1 puncte de rating și o cotă de piață de 17,5 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 7,5 puncte de rating și o cotă de piață de 16,2 %. Pe locul III se află Pro TV, cu 6,2 puncte de rating și 13,5% cota de piață.

Sursa cifre: Kantar Media

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending