Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE. Penultima semifinală ROMANII AU TALENT, lider de audienţă pe toate segmentele de public. 2,1 milioane de telespectatori au văzut show-ul, la PRO TV

Published

on

Reclame

Încă 12 talente la superlativ în bătălia pentru următoarele 3 locuri din finală

Cel de-al patrulea show live Românii au talent a debutat aseară cu o surpriză. Vlad Ciotescu a transformat orga într-o chitară electrică şi a readus în faţa românilor un rocker emblematic, Slash – fostul chitarist al trupei Guns N’roses. Pentru momentul de aseară, care a arătat ca un concert cu artificii şi jocuri de lumini, Vlad a ales melodia Sweet child of mine a celebrei trupe americane. Andra a fost impresionată de moment şi a declarat: ”Mi-a plăcut alegerea ta, look-ul tău. Pentru mine eşti un exemplu. Acest dar divin eu îl apreciez şi îl aplaud.”

Unul dintre cele mai spectaculoase numere de dans contemporan din competiţie a fost oferit aseară de Ansamblul Imperia. Zece artişti desăvârşiţi au creat un moment plin de energie. Pe piesa Fun house a celebrei cântăreţe Pink, dansatorii au pus în scenă o poveste despre infidelitate şi răzbunare. Fascinată, Andra a spus: ”Veniţi de fiecare dată cu ceva nou. Sunteţi foarte frumoase – păpuşi cu suflet şi cu multă energie.”

Talentul în forma lui pură are mai multe nume – Casual Band este unul dintre acestea. Chitara electrică, cea acustică, bass-ul, tobele, saxofonul şi orga s-au amestecat pentru a produce o reinterpetare în stil gospel funk a piesei Something’s Got a Hold On Me cântată de Etta James. Încântat de moment, Bebe a spus: ”Muzica voastră e ca un medicament ideal pentru mine. Dacă mie mi-a făcut bine muzica voastră,  cu singuranţă mai sunt şi alţii în ţară, care vă vor vota.”

Chiar dacă nu a livrat publicului şi juriului o pizza pur italienească, Dan Leicu a redefinit aseară termenul de acrobaţie. Concurentul a impresionat cu dexteritatea cu care se poate juca cu blatul de pizza. Nu unul, ci trei blaturi erau în acelaşi timp în aer. Ca să completeze show-ul, Dan a ales să întruchipeze un personaj celebru de film, Corbul. “A făcut un pas foarte mare de la preselecţii. Este primul blat spectaculos pe care îl admir de la început şi până la sfârşit.”, a spus Andi.

Carmen Cernea a adus aseară emoţia operei pe scena Românii au talent. Profesoara de muzică a ales o parte a coloanei sonore din filmul Al cincilea element. Explozia de lumină, dansatorii, machiajul şi costumul concurentei au completat interpetarea fără cusur, care a ridicat juraţii de pe scaune. “Nu numai vocea este senzaţională, momentul este absolut fabulos. Vă stă bine această punere în scenă. Sunteţi o minune!”, a spus Mihaela.

Matematică, atenţie, îndemânare şi inteligenţă. Toate s-au strâns în momentul oferit aseară de 3 puşti, Flavian, Cristian şi Martin într-o demonstraţie de rezolvare a cubului rubik în timp record. Însă atunci cănd reuşesc să creeze şi portrete cu ajutorul cuburilor aranjate, duc spectacolul la un alt nivel. Impresionat de momentul care în preselecţii l-a împins să apese butonul auriu, Andi a spus: ”Dacă aş mai fi avut golden buzz-ul, l-aş fi apăsat din nou. Ăsta este singurul loc în care acest talent poate fi apreciat pe măsura lui. Pentru voi există un singur loc: Românii au talent!”

Unde-i un talent, de ce nu ar fi şi al doilea. Ada Cercel a demonstrat aseară că pianul şi tobele nu îi sunt instrumente străine. Adele şi Bon Jovi s-au aflat printre alegerile Adei pentru a impresiona juriul şi publicul de acasă, şi, la fel ca în preselecţii, a arătat că şi dansul este unul dintre lucurile la care se pricepe. Încântat, Bebe a spus: ”Eşti o minune! Eşti o încântare! Eu sunt convins ca a da înseamnă a primi. Cred că vei primi voturile de acasă.”

A fost  nevoie de talent ca să aducă teatrul aseară pe scenă în faţa românilor. Atunci când este vorba despre pantomimă, nu puteau face asta mai bine decât Tony Dumitrescu şi Bogdan Fanariu. Cei doi artişti au demonstrat prin mimică şi gesturi că umorul şi sensibilitatea îşi pot găsi locul laolaltă. Vrăjit de scenariul ca o poveste de viaţă, Andi a declarat: ”Momentul pe care l-am urmărit este despre un drept pe care sper să nu îl pierdem: dreptul de a ne juca.”

Când acrobaţia şi muzica se îmbină într­-un moment care te ţine cu sufletul la gură, acest lucru se poate întâmpla doar la Românii au talent. Vocea şi stăpânirea de sine au făcut ca spectacolul Laurei Vranceanu să fie complet. Suspendată la înălţime, Laura a interpretat perfect două doine, Lie Lie Ciocârlie şi Cine iubeşte şi lasă. Fascinată de moment, Andra a spus: ”Foarte frumos, foarte curat. Nu pot să îmi imaginez cum această voce s-a transformat peste noapte. Ai făcut alegeri foarte bune pentru timbrul şi vocea ta. Este extraordinar ceea ce faci.”

Cristina Kiseleff a urcat aseară pe scenă cu vioara electrică, pentru a cânta melodia Shy Guy a Dianei King, reinterpetare apreciată chiar şi de către artista americană, care a descoperit-o pe Cristina pe internet. Momentul de aseară, plin de energie şi aplaudat intens, a fost completat de dansatorii trupei PRO Dance. La final Mihaela a spus: ”E o iubire între tine şi vioară, asta-i clar. Ţi-am zis şi la preselecţii că eşti febleţea mea.”

Bogdan Bolohan a arătat prin dans cât de grea este lupta cu dependenţa şi seducţia viciului, care până la urmă pot fi învinse. Actul artistic pus în scenă de Bogdan a fost inspirat de momente din viaţa reală. Momentul aplaudat intens a fost încărcat de senibilitate si emoţie. Juriul a rămas pur şi simplu fără cuvinte în faţa talentului lui Bogdan, iar Mihaela a urcat pe scenă pentru a-l îmbrăţişa.

Pagini: 1 2 3

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending