Connect with us
 

Spectacolul talentelor autentice a fost și aseară la înălțime. Ediția a patra a celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, le-a adus telespectatorilor foarte multe momente surprinzătoare, emoție, efervescență și distracție cât cuprinde. 

Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, s-au bucurat din plin de reprezentațiile concurenților, iar Smiley și Pavel Bartoș au dansat, au cântat și au făcut chiar și sport în culise.

Cea de-a patra ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:08, la nivel național, aproape 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:41, peste 4.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 19.8 puncte de rating și 44% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5 puncte de rating și 11.2% share.

LOCUL 1, PRO TV – 19,8% RATING SI 44% SHARE

LOCUL 2, KANAL D – 5% RATING SI 11,2% SHARE

 

Bucurie, emoție și momente memorabile

Aseară, pielea de găină a revenit la Românii au talent datorită mai multor concurenți care le-au prezentat juraților momente senzaționale, reușind să impresioneze și să smulgă ropote de aplauze. Cea de-a patra ediție a show-ului a demonstrat încă o dată că suntem un popor talentat, plin de imaginație și ambiție.

Guvid & Jimmy sunt cei doi concurenți care au spart gheața vineri. În cele două apariții inedite, pline de umor, băieții au parodiat o melodie celebră, Iarna pe val, și au dansat pe ritmurile binecunoscutului cântec. Toți cei prezenți în sală s-au distrat alături de ei, juriul a fost în permanență cu zâmbetul pe buze și la final i-a aplaudat. “N-aveți cum să nu luați DA și de la mine. Sunteți foarte simpatici și vreau să vă mai văd. Mai veniți și cu alte trăznăi!”, le-a spus Mihaela în momentul jurizării. Guvid & Jimmy au obținut 4 de DA și merg mai departe.

Grupul Duo Carisma a adus pe scena de la Românii au talent genul de dans bolladoras. Cei doi concurenți au prezentat un moment care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură, iar siguranța lor în momentul executării unor elemente extrem de riscante i-a impresionat pe jurați, care au decis la final să acorde 4 de DA și să-i trimită în etapa următoare a competiției spunându-le: “Mulțumim!”.

Cătălin Vlad a cântat aseară la chitară clasică melodia O fortuna, iar talentul şi acordurile instrumentului şi-au gasit ecoul în întreaga sală. Jurații au fost foarte plăcut surprinși de momentul prezentat, iar la final s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat. “După ce am ascultat acum, îți spun că aș cumpăra bilet la concertul tău! M-ai convins, DA!”, i-a spus Andra. Cătălin a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Grupul de majorete Cheers All Stars a umplut scena cu energie și voie bună. Săriturile fetelor și siguranța băieților i-au impresionat pe jurați, care au fost încântați de moment. În timpul jurizării, Andi a spus cu zâmbetul pe buze: “Eu v-aș lua acum la Campionatul European, la turneul final, alături de echipa națională, măcar în pauze am juca, garantat, bine! Răspunsul meu este DA!”. Cheers All Stars a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Daniel Constantin Popescu a venit la preselecții cu un număr de magie care i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin. Tot momentul s-a petrecut într-o liniște desăvârșită, însă Daniel a reușit să le capteze atenția juraților și să le mențină curiozitatea trează. “Ești cam bun! Ești genul meu de magician!”, i-a spus Mihaela. În final, concurentul a primit 4 de DA și își continuă drumul în competiție.

Sergiu Chirilă a cântat melodia Caruso, dar a făcut și câteva mișcări de breakdance. Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment, însă concurentul i-a surprins plăcut, fiind foarte bun atât în ceea ce privește dansul, cât și muzica. “Ai ridicat ștacheta prea sus și orice notă falsă, orice gleznă nesigură, se vor vedea. Și, o să ridic doar două degețele și o să zic: AU! Eu acum îți dau doar un DA!”, i-a spus Florin. Sergiu merge în etapa următoare cu 4 de DA.

La numai 11 ani, Dumitru Cristian Zlatan a dansat freestyle și i-a uimit pe toți cu mișcările sale de breakdance, dar mai ales cu talentul său. Micuțul a fost dezinvolt pe scenă și i-a cucerit pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel. ”Cu mare bucurie răspunsul meu este DA!”, a spus Andra. Andi, Mihaela și Florin au fost de acord cu ea, iar Dumitru merge mai departe cu 4 de DA.

Cei trei membri ai trupei Trio Shaolin au dansat, s-au distrat și au transmis foarte multă voie bună, făcându-i pe jurați să râdă, dar şi să rămână surprinși de elementele de dans executate perfect. ”Mi-e greu să-mi închipui acest grup altfel decât în etapa următoare cu 4 de DA.”, a spus Andi, încântat de momentul prezentat. Concurenții continuă competiția cu 4 de DA.

Robert Pascari și-a dorit să impresioneze și să facă spectacol pe scenă și a reușit. A cântat melodia Big in Japan, iar membrii juriului au dansat și au cântat alături de el. ”Robert, uite ce faină plimbare ne-ai făcut în anii ‘80! Zici că ești de acolo! Ești, parcă, decupat din anii ăia, adus în zilele noastre și hotărât să ne bage în cap că era muzică bună în anii aceia. Mulțumesc!”, i-a spus Mihaela. Robert a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Membrii Ansamblului Flagrant au combinat aseară baletul cu elemente de passo doble. Dansatorii au adus pe scenă un moment plin de eleganță, frumusețe și atitudine, sincronizându-se perfect la fiecare mișcare. “Profesioniști! De când ați intrat pe scenă mi-am dat seama că o să fie un număr de excepție!”, le-a transmis Andra. Chiar dacă Florin a acordat NU reprezentației concurenților, aceștia merg mai departe cu 3 de DA.

Ansamblul de călușari Romula Malva a prezentat la preselecții un dans energic. Concurenții au zâmbit în permanență și au redat perfect tradițiile românești pe scena talentului. Încântat de moment, Florin s-a ridicat la final în picioare și a spus: ”Lord of the dance… Am să vă împing și eu să vă duceți cât mai departe, pentru că, atât timp cât aveți bățul ăla și săriți în sus, sigur nu puneți mâna pe tablete și telefoane mobile. Deci, prefer să fiți sănătoși și să jucați așa până la adânci bătrâneți. Cu DA-ul meu ați luat 4 de DA!”

Trei băieți, sărituri spectaculoase și multă siguranță – Feel Highest Flow! Un număr de free running care i-a făcut pe jurați să aplaude și să admire curajul concurenților de a face acest sport. “Bravo, băieți! Atât timp cât nu vă răniți, mi se pare că e o pasiune extrem de sănătoasă!”, a spus Andi. Cu băieții ne revedem în etapa următoare, unde merg cu 4 de DA.

Anca Baltac a adus aseară musical-ul pe scena de la Românii au talent. Concurenta a cântat melodia I hate men, a fost expresivă și i-a convins pe jurați că este talentată. “Mie mi se pare un gest de curaj să vii, în primul rând, cu un musical într-o emisiune de talent. Cu atât mai mult mi se pare de aperciat gestul de curaj, în condițiile în care, din punctul meu de vedere, muzical chiar a sunat bine.”, i-a transmis Andi. Anca i-a convins pe jurați că merită să meargă mai departe, așa că a primit 4 de DA.

Vadim Petcovici și-a arătat abilitatea de a ține obiecte pe cap. De la o minge, la o chitară, masă sau scară metalică, Vadim a reușit să-și țină echilibrul și să execute chiar câteva mișcări de dans. “Data viitoare vreau să stau într-un picior la tine pe frunte!”, i-a spus Mihaela. Concurentul a primit 4 de DA de la jurați și merge în etapa următoare.

Olga Guseva a venit din Letonia pentru a ne încânta cu talentul său. Ea a făcut acrobații pe frânghie și i-a uimit pe toți cu elementele executate, dar mai ales cu piruetele făcute în aer și cu coborârea bruscă, la numai câțiva centimetri de podea. “Iubesc curajul tău, eu n-aș putea face asta, deci, răspunsul meu este DA!”, a spus Andra, încântată de prestația concurentei. Olga i-a impresionat pe jurați, a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Ultimele două concurente din cea de-a patra ediție Românii au talent, Ryabova Ecaterina și Diana Kushchak, au prezentat un dans la bară inedit, plin de senzualitate. A fost un moment acrobatic extraordinar, apreciat de juriu, dar și de public. “Minunat! Dacă nu vă grăbiți, vă propun să rămâneți toată seara aici și, din când în când, să mai performați. Din partea mea aveți DA!”, le-a spus Florin, în asentimentul căruia au fost și Andi, Mihaela și Andra. Astfel, cele două concurente continuă drumul în competiție cu 4 de DA.

Cea de-a patra ediție Românii au talent a fost una de excepție, iar telespectatorii au avut parte de o seară perfectă alături de cel mai tare show de divertisment, care a adus un spectacol desăvârșit.

Noi concurenți sunt gata să demonstreze că sunt talentați, să impresioneze și să fie văzuți de o țară întreagă, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

„ULTIMUL TRIB: Madagascar” de la Antena 1, pe locul trei în audiențe! Vezi aici clasamentul serii.

Published

on

Sursa foto: Antena 1
 

Joi, 27 septembrie, Antena 1 a difuzat cea de-a patra ediție a show-ului „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” cu rezultate slabe, obținând locul secund în target comercial și locul trei național și urban.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
LAS FIERBINTIPro TV20:2821:241961952459
EXATLON ROMANIAKanal D20:0123:121044397137
TRIPLUSECPro TV21:2422:21882465242
ULTIMUL TRIB: MADAGASCARAntena 119:5823:09586314175
Film: AUTOBUZUL 657Pro TV22:2124:11559271179
Fotbal: ALBA IULIA – FCSBDigiSport121:3123:21373246113
Evoluția primelor ediții ale show-ului concurs „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” se află într-un trend descrescător și sub media obișnuită a stației:
Targets>>NationalUrban18-49 Urban
TitleDateShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)
Total8.83.46128.93.533613.24.1182
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR13-Sep10.74.072110.04.038414.54.5198
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR20-Sep9.33.56359.93.735615.34.4196
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR21-Sep7.73.05317.83.029211.63.6160
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR27-Sep7.73.15648.13.331411.84.0175

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile analizate în intervalul 19:58-23:09 cu marele succes  „Las Fierbinți” urmat de noul sit-com local ”Triplusec”. Kanal D s-a clasat pe locul doi național și urban cu  „EXATLON ROMANIA”. Topul audiențelor în target comercial este completat de DigiSport 1 care a difiuzat meciul de fotbal din Cupa României „Unirea Alba Iulia – FCSB” și National TV cu serialul indian „Uttaran” și filmul  „Un șerif extraterestru”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Ultimul trib: Madagascar” (19:58-23:09), joi 27 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.57.51340.9
Kanal D13.75.81046.4
Antena 17.73.3586.2
Romania TV4.92.1378.1
National TV4.92.1375.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.16.9667.7
Kanal D10.24.1398.1
Antena 18.13.3314.0
National TV5.32.1205.7
Romania TV4.31.7165.8


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.67.6334.0
Antena 111.84.0174.8
Kanal D9.33.1137.6
DigiSport 15.21.776.0
National TV4.41.564.7

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Spectacolul “România Centenar” încheie Festivalul Internațional Cerbul de Aur cu audiențe de top! Vezi aici audiențele serii.

Published

on

Iuliana Tudor Sursa foto: TVR
 

Duminică, 2 septembrie, spectacolul “România Centenar” a încheiat  Festivalului internațional „Cerbul de Aur” continuând seria audiențelor bune, plasând TVR1 pe locul trei în targetul național. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale ca de obicei într-o zi de duminică cu filme blockbuster pe Pro TV, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau „X Factor” de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D19:4823:141079427161
Film: DEZASTRUL DIN SAN ANDREASPro TV19:5922:161056612391
X-FACTORAntena 120:0022:48702387176
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3024:0863033667
Film: 3 ZILE DE COSMARPro TV22:1624:51596336214
OCHII DIN UMBRAKanal D23:1425:04580276108
Film: RECUPERATORIIAntena 122:4825:0324915398

Pro TV a fost lider de piață în urban și comercial cu filmul de actiune „DEZASTRUL DIN SAN ANDREAS” urmat de „3 ZILE DE COSMAR”. Kanal D s-a clasat pe primul loc in target național cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul secund din intervalul 20:30-23:52 în target comercial cu talent show-ul  „X Factor”. TVR1 și-a adjudecat locul trei cu ultima seară festivă a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din LIGA I „FCSB – FC Botosani”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-24:08), duminică 2 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D15.55.81034.7
Pro TV13.45.0891.8
TVR 19.13.4608.4
Antena 18.63.2570.6
Romania TV6.42.4427.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV13.95.2500.0
Kanal D11.54.3414.3
Antena 18.93.4322.4
TVR 18.93.4322.3
DigiSport 16.72.5240.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.77.3322.0
Antena 111.43.7162.0
Kanal D11.23.6159.4
DigiSport 17.92.5112.3
TVR 14.51.564.3

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

„Cerbul de Aur” strălucește și în a doua seară pe micile ecrane! Vezi aici topurile de audiență de ieri

Published

on

Sursa foto: TVR
 

Joi, 30 august, cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur” a obținut audiențe bune, plasând TVR1 pe locul patru în toate targeturile de referință. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale cu meciuri de fotbal contând pentru calificările în grupele Europa League, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau filmul de acțiune de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
Fotbal: FCSB – RAPID WIENPro TV21:3023:2120531117532
EXATLON ROMANIAKanal D19:5723:121224552229
LAS FIERBINTI (redifuzare)Pro TV20:1821:221180543230
Film: CAPCANA PENTRU PARINTIAntena 120:0022:38485259136
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3023:5233423053

Pro TV a fost lider de piață detașat cu redifuzarea sitcom-ului „Las Fierbinți” urmat de meciul de fotbal „FCSB – RAPID WIEN”. Kanal D s-a clasat pe locul secund cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul trei în toate targeturile analizate din intervalul 20:30-23:52 cu filmului de acțiune  „Capcană pentru părinți”. TVR1 și-a adjudecat locul patru cu cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din calificarile grupelor Europa League „CFR CLUJ – DUDELANGE”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-23:52), joi 30 august.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.91602.4
Kanal D16.46.31122.8
Antena 16.42.5440.1
TVR 14.81.8328.3
Antena 34.31.6295.6

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.8845.5
Kanal D14.05.2504.3
Antena 16.32.4227.8
TVR 16.22.3224.8
DigiSport 14.71.8170.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV30.29.1403.9
Kanal D16.34.9218.4
Antena 19.02.7120.4
TVR 13.91.252.2
DigiSport 13.91.252.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending