Connect with us

Cei 14 membri ai Ansamblului Ceatăra din Carei au adus dansul popular pe scenă și au introdus în momentul lor și câteva elemente la care jurații nu s-au așteptat. Toți s-au bucurat de energia pe care au adus-o la preselecții și la final au obținut 4 de DA, cu care merg mai departe în competiție. ”Dansul acesta popular n-a făcut decât să ilustreze un adevăr pe care cu toții îl știm, și anume: femeia este nu numai stâlpul familiei, ci este și cel mai bun sprijin al bărbatului când se duce la petreceri. Pentru că băieții obișnuiesc să se mai pună și-n cap!”, a spus Andi.

Akikai team a prezentat aseară un numă de arte marțiale plin de forță și elemente executate cu siguranță și precizie. Concurenții au fost plini de energie, jurații au fost impresionați de reprezentație, iar Mihaela a spus: ”Un moment plin de pasiunea voastră pentru acest sport, dar și de dorința voastră de a ieși în evidență în acest spectacol. V-a ieșit din plin.”. Akikai team a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Trupa Artgenerator a adus la preselecțiile Românii au talent un moment de dans contemporan cu influențe folclorice. Un număr învăluit în mister și o poveste spusă prin mișcări perfecte de dans. ”Mi-a plăcut nervul cu care ați dansat, pasiunea cu care ați dansat și cred că asta mă va ajuta să iau o decizie în ceea ce vă privește.”, a spus Andra. Cele patru concurente au obținut 4 de DA și merg în etapa următoare.

La doar 13 ani Anamaria Picurici a cântat într-o manieră originală melodia Ups I did it again. Vocea ei puternică i-a cucerit pe jurați și, chiar dacă Florin i-a acordat NU, concurenta a primit 3 de DA, cu care merge mai departe, dar și sfaturi din partea juraților. ”Este prima oară când ascult această variantă. Ai 13 ani, ai o voce foarte puternică. Ce îmi dau seama e că nu ai pus încă amprenta pe melodie. În rest, a fost extraordinar! La 13 ani ești vis!”, i-a spus Andra.

Antonio Piodi a dansat hip-hop aseară și a demonstrat că este extrem de talentat și expresiv, iar mișcările lui au ridicat sala în picioare. Încântat de moment, Florin Călinescu a spus: ”Întotdeauna, oamenii, când au de-a face cu un curent nou, sunt puțin uimiți. Dar, cel mai important lucru este că ai umor și, dacă ăsta se poate cupla cu dansul, pentru mine este suficient!”. Cu Antonio ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

Ion Neamțu a imitat sunetele unor păsări și animale, iar jurații au interacționat cu el în timpul momentului. I-a amuzat pe toți și a primit aplauze la final. ”Eu zic că este suficient, data viitoare vino și cu niște desene, ca să înțelegem. S-ar putea să fie o diferență lingvistică. Eu îți dau un DA în faza asta!”, a spus Florin. Concurentul merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

Alin Cubix a prezentat un număr de magie cu cărți, în care a schimbat rolurile: jurații au fost magicienii, iar el spectator. Momentul i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care l-au trimis în etapa următoare cu 4 de DA. La final, Andi Moisescu a spus: ”A fost un moment foarte reușit, e limpede. N-am simțit nevoia să mă întreb cum a făcut. La mine ăsta este lucrul cel mai important atunci când am un magician în față.”.

Ana Maria Christiana Doană a venit hotărâtă să câștige! A cântat melodia Iartă și a creat un moment emoționant, însă jurații nu au considerat piesa ca fiind potrivită vârstei ei, așa că au rugat-o să cânte o alta, acapella. ”N-ar fi fost rău să cânți cu totul altceva…”, i-a spus Andra. Micuța, de numai 11 ani, a interpretat melodia Hey mama și i-a cucerit pe toți! ”Vezi, Ana, vezi?”, a spus Mihaela, iar Smiley a completat: ”Vezi cât contează antrenorul?”. Ana Maria merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Un concurent din Ruanda, unul din Togo și cel de-al treilea din Zalău. Aceștia formează grupul Ikhaya band life, care a cântat aseară muzică africană la percuție. Un moment plin de energie, vibrație și bucurie, care i-a impresionat pe jurați. La final, Andra a spus: ”Mulțumim! Ne vedem în etapa următoare!”.

Comentarii

Pagini: 1 2 3

Analize

AUDIENȚE TV: Peste 3,2 milioane de români, au urmărit ROMÂNII AU TALENT

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri, un nou golden buzz oferit de Mihai Petre pentru ”un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”!

A fost o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să arate că pasiunea și munca se împletesc în  momente de neuitat! În timp ce pentru cei care au reușit să impresioneze, Andra a ținut să menționeze că ”este important să-ți placă ceea ce faci, să fie din inimă”, pentru cei care nu au reușit să treacă mai departe, Andi Moisescu a căutat cuvintele care să-i motiveze să continue: ”Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”.

 

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă. Nu a fost nicio surpriză când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: ”Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”. Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: ”Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating și 45.2% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.3% share.

 

Peste 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

3 sau 4 de DA și un loc în următoarea etapă au obținut: Ikim Dance Academy, Amelia Călin, Petru Moiseev, Iorgu Aggressor & Tom Fulton Future Shock, Olimpia Carauleanu, Dimma’s, Mauricio Cugat – Desole, Clubul Sportiv Akikai, Constantin Stîngă, Daniela Pleșca, Caddebostan Workout, Ryan Hayashi și Amanda Stan.

Spectacolul continuă vinerea viitoare când alți concurenți vor încerca să-și îndeplinească visul pe scena talentului, de la 20:30, într-o nouă ediție Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Analize

Gospodar fără pereche, lider de audiență pe toate categoriile de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi seara a fost un episod cu emoție la Gospodar fără pereche. A avut loc prima eliminare, iar Luciana a plecat acasă, deși nu s-ar fi gândit nicio clipă că povestea ei se încheie atât de repede: „Nu mă așteptam. Am rămas șocată”, a spus fosta concurentă din gospodăria lui Andrei.

Joi seara, reality show-ul Gospodar fără pereche a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 20% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating și 14.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:09, emisiunea Gospodar fără pereche a adus în faţa televizoarelor aproximativ 1.8 milioane de români.

Gospodarilor le este din ce în ce mai greu să le facă față fetelor. Certurile dintre ele, geloziile și micile răutăți dintre domnișoare au reușit să-i epuizeze pe băieți. Chiar și așa, fermierii nu sunt pregătiți să renunțe la fetele frumoase care își pun în valoare toate atuurile și fac tot posibilul să-i cucerească.

Geanina însă a pus piciorul în prag și le-a zis celor doi gospodari, Radu și Cristian, că trebuie să facă prima eliminare. Cu cine vor alege băieții să meargă mai departe, dar și cui vor spune „adio”, vedem joia viitoare, într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Stirile Kanal D, locul intai la nivelul intregii tari!

Avatar

Published

on

Duminica, 15 martie, peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara au fost cu ochii pe Stirile Kanal D, urmarind cele mai importante stiri referitoare la masurile adoptate de Romania si de celelalte state in lupta cu pandemia de coronavirus.

    Telespectatorii au ales ca prima sursa de informatii Stirile Kanal D, duminica, de la ora 18:00. Declaratiile premierului Ludovic Orban referitoare la cele mai recente decizii ale Guvernului, dar si enumerarea masurilor adoptate dupa instaurarea starii de urgenta in Romania au fost printre subiectele supuse atentiei publice in buletinul informativ de ieri seara, la Kanal D.

        Astfel, in intervalul de difuzare, 18:00 – 19:00, Kanal D s-a aflat in pe primul loc in topul optiunilor telespectatorilor din intreaga tara, cu 6,5% rating si 14,1% cota de piata. O medie de peste 1.1 milioane de romani (1.148.000) au urmarit, in fiecare minut al difuzarii, Stirile Kanal D. In minutul de maxima audienta, atins la 18:34, peste un milion si jumatate de telespectatori din intreaga tara au ales Stirile Kanal D ca prima sursa de informatii .

 

Materialele in exclusivitate cu si despre romanii izolati in Italia, difuzate in cadrul emisiunii “Asta-i Romania”, urmarite de peste un milion de telespectatori

    Interesul romanilor despre situatia actuala a conationalii din diaspora, izolati departe de casa, este urias luand in considerare cifrele obtinute, conform Kantar Media, de emisiunea “Asta-i Romania!”, difuzata  ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, la Kanal D. Situatia alarmanta a celor peste un milion de romani, captivi in Italia, care traiesc cel mai negru cosmar, intr-o tara inchisa, a fost intens urmarita.

    Emisiunea “Asta-i Romania” a fost prima optiune a telespectatorilor, atat din intreaga tara, cat si de la orase. Kanal D a inregistrat 4,9% rating si 13,5% cota de piata, pe targetul National, si 3,9% rating si 11,1% cota de piata, pe targetul All Urban. Minutul de aur, inregistrat la 15:39, a adunat in fata televizoarelor, peste un milion de privitori (1.153.000). 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D6,514,11148
 Pro TV6,514,11147
 Romania TV4,39,2750
STIRILE KANAL DAntena 13,77,9644
18:00-19:00Antena 33,67,7625
Source: Kantar Media Romania    
Date: 15.03.2020    

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,911,1374
 Pro TV3,49,7328
 Antena 33,18,8299
ASTA-I ROMANIARomania TV3,18,7293
14:30-16:00Antena 12,77,7261
Source: Kantar Media Romania    
Date: 15.03.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D4,913,5867
 Pro TV3,69,8627
 Romania TV3,18,4538
ASTA-I ROMANIAAntena 32,87,7495
14:30-16:00Antena 12,77,5482
Source: Kantar Media Romania    
Date: 15.03.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0