Connect with us
 

A doua ediție a noului sezon Românii au talent a fost ca un carusel în care emoția, energia, adrenalina, vibrația și distracția au alternat și s-au îmbinat perfect, oferindu-le telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.
Cea de-a doua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:07, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel național, spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:43, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.3 puncte de rating și 45.1% share, de peste 3 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.8 puncte de rating și 13% share.

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

 

Emoție, determinare și surprize

Aseară, cea de-a doua ediție Românii au talent a adus în casele tuturor românilor momente incredibile, originalitate, multă distracție, emoție, toate condimentate de reacțiile surprinzătoare ale celor patru jurați și replicile savuroase ale lui Smiley și Pavel Bartoș.

Trupa Atrium Tecuci a urcat prima pe scenă și a cântat melodia Song 2. Cei patru băieți au început seara în forță, s-au simțit extraordinar pe scenă și au reușit să transmită starea lor tuturor celor prezenți în sală. Momentul a fost electrizant, iar Andi le-a spus: “Băieți, excepțională alegere! Este piesa cu care demarez în fiecare zi de acasă cu băieții mei spre școală. Momentul vostru a fost exact așa cum trebuia să fie.

Pentru voi, pentru Tecuci și pentru muzica rock, DA!”. Cu trupa Atrium Tecuci ne reîntâlnim în etapa următoare, unde cei patru băieți merg cu 4 de DA.

Și următorii concurenți au reușit să impresioneze jurații încă de la început. Fetele și băieții care formează trupa Maximum au reușit un moment perfect de folclor reinterpretat. Au avut energie, culoare, au vibrat pe scenă și i-au uimit pe toți cu calitățile lor. “Mi-a plăcut foarte mult. Este genul de număr pe care îl caut aici, la Românii au talent. Vă felicit din toată inima pentru toată pasiunea cu care dansați și pentru energia pe care ne-o oferiți. DA!”, a spus Andra. Trupa Maximum merge mai departe cu 4 de DA.

Valentin Romanov a demonstrat aseară că este talentat, dar și că muncește foarte mult pentru a obține rezultatele pe care și le dorește. Concurentul a realizat un moment de echilibristică și a impresionat atât cu ținuta sa, cât mai ales cu elementele extrem de dificile pe care le-a executat. Chiar dacă a întâmpinat puține probleme, Valentin i-a cucerit pe jurați, iar Mihaela i-a transmis: “Am apreciat perseverența. Ție să-ți găsesc vreun defect? Aș fi nebună!”. Florin Călinescu i-a taxat greșeala și a dat NU, însă Valentin Romanov merge mai departe cu 3 de DA.

Dansatorul acrobat, Roro, și-a făcut apariția pe scenă într-un mod spectaculos, pe motocicletă, stârnindu-le tuturor curiozitatea. El a continuat momentul cu acrobații spectaculoase și i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. În momentul jurizării, încântat de reprezentația concurentului, Florin a spus: “Tu să fii sănătos! Nu știu cu ce te hrănești, mă gândesc și la pulpele tale superioare, la ciocănele… Acum ai grijă să dezvolți tot, te rog! DA! Să am liniște în casă!”. Roro merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Frații Adrian au îmbinat perfect baletul cu break dance și elemente de parkour. Cei doi băieți s-au sincronizat perfect, au plutit pe scenă și au smuls ropote de aplauze. Fascinată de momentul fraților, Mihaela a spus: “Eu am văzut un moment perfect de dans, în care acest contrast dintre două stiluri atât de diferite a funcționat ca o pereche care dansează tango împreună. Ciudat, dar extraordinar de frumos! DA!”. Frații Adrian au reușit să obțină 4 de DA și merg mai departe.

Nici magia nu a lipsit din cea de-a doua ediție Românii au talent. Radu Ionuț Bănceanu a mers la cei patru jurați și i-a încântat cu un număr de magie cu cărți. “E un truc simplu, dar extrem de spectaculos! Lasă-ne să ne revenim măcar până în etapa următoare, în care mergi cu 4 de DA!”, a spus Andi.

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

 

Mădălina Tacu i-a făcut pe toți cei din sală să tresalte în momentul în care a început să danseze pe kangoo jumps. Foarte expresivă, concurenta a executat perfect mișcările de dans, introducând și elemente de contorsionism. “Mi-a plăcut foarte mult și tare curioasă aș fi să te văd în etapa următoare!” DA!, a spus Andra, în asentimentul căreia au fost și ceilalți trei jurați. Concurenta merge mai departe cu 4 de DA.

Emil Dumitru a dansat și a reușit, încă din primele secunde, să ridice sala în picioare, iar Andra și Mihaela i s-au alăturat pe scenă și s-au sincronizat pe coregrafia lui. Concurentul a fost la preselecțiile Românii au talent și anul trecut, când a primit 4 de NU, însă anul acesta a avut o mare supriză. Chiar dacă jurații nu au înțeles foarte bine ce a făcut, i-au dat lui Emil 4 de DA și l-au trimis mai departe în competiție. “Emile, am de spus un singur lucru: extratereștrii există! A venit momentul să-mi cer scuze și să vă spun că astăzi spun DA!”, a spus Andi.

Adrian Neacșu a venit la preselecții hotărât să ridice sala în picioare și a reușit. Acordurile lui la chitară clasică i-au emoționat pe toți, a arătat că este extrem de pasionat și a primit laude din partea juraților. Încântată de moment, Andra a spus: “Ce plăcere îmi face să spun DA!”. Adrian Neacșu merge în etapa următoare cu 4 de DA.
Adonis Crash Boom a venit din New York să impresioneze, în special, fetele din România. Concurentul a dansat break dance cu elemente acrobatice, a fost plin de energie, iar momentul a fost apreciat de toți cei din sală, care l-au aplaudat îndelung. “Eu am să-ți ofer un DA”, i-a spus Florin, Andra, Mihaela și Andi au fost de acord cu el, iar Adonis merge mai departe cu 4 de DA.

La numai 12 ani, Luana Florea a cântat o melodie dificilă, House of the Rising Sun, și i-a impresionat pe jurați cu tehnica sa vocală. Momentul prezentat de ea a fost extraordinar, iar publicul a răsplătit-o cu aplauze. Cu zâmbetul pe buze, Andra i-a spus concurentei: “Ai un timbru foarte frumos! Mai sunt lucruri de corectat, dar ai o voce minunată. Dacă eram la Vocea României, mă întorceam și-ți spuneam că te vreau în echipa mea. Așa, sunt la Românii au talent și-ți ofer un DA!”. Luana a obținut 4 de DA și își continuă drumul în competiție.

Aurora Toma a adus pe scenă un moment de gimnastică artistică la înălțime, extrem de senzual. Jurații au fost impresionați de reprezentație și au lăudat prestația perfectă a concurentei. “Singurul motiv pentru care nu m-am ridicat în picioare e că mi s-au înmuiat de tot. Mi se pare extraordinar! Ești Luna pe Pământ, în toată splendoarea ei! DA!”, i-a spus Florin în momentul jurizării. Aurora i-a cucerit și pe ceilalți trei jurați și merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

Micuțul Neil Tarabulsi a cântat la pian și i-a fascinat pe toți cu experiența sa la acest instrument, acumulată în numai trei ani. Momentul a adus foarte multă emoție și încântare, iar juriul a apreciat prestația sa, mai ales că Neil este autodidact, a descoperit singur toate tainele pianului. “Ești un mic fenomen și sper să-ți asculți doar intuiția și urechea ta absolută. DA!” , i-a spus Andi. Concurentul a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Rebeca Iancu a adus aseară harpa pe scena de la Românii au talent, reușind să creeze un moment sublim, plin de sensibilitate și emoție. Jurații au fost fermecați de eleganța, grația și reprezentația ei, iar Mihaela i-a spus: “Ăsta n-a fost recital de harpă! A fost recital de delicatețe, feminitate, de sensibilitate. Îmi doresc, pentru tine, să ajungi cât mai departe!”. Rebeca a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Ansamblul Romafest a adus pe scenă un număr de percuție corporală și foarte multă energie. Concurenții s-au sincronizat, au creat un moment spectaculos și au demonstrat că sunt talentați, smulgând ropote de aplauze. “Am mai avut percuție corporală, dar voi sunteți cei mai tari! Foarte frumos momentul vostru. Răspunsul meu este, evident, DA!”, a spus Andra. Ansamblul Romafest merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Ultimul concurent care a urcat aseară pe scenă a fost Dieter. El a cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie, și, împreună cu câțiva dansatori și DJ, a creat un moment complex, aplaudat de toți cei din sală. “Sunt în drum spre Olănești, la băi. Text, tată, text la greu! Am auzit cuvântul tiramisu și m-ai pierdut!”, a spus Florin în momentul jurizării. Dieter a obținut în final 4 de DA din partea juriului și merge mai departe.

A doua ediție Românii au talent a adus în casele telespectatorilor un spectacol memorabil, momente surprinzătoare și foarte multă distracție.

Românii sunt așteptați și vinerea viitoare, de la 20:30, să urmărească cel mai bun show de divertisment și să-și susțină favoriții, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

„ULTIMUL TRIB: Madagascar” de la Antena 1, pe locul trei în audiențe! Vezi aici clasamentul serii.

Published

on

Sursa foto: Antena 1
 

Joi, 27 septembrie, Antena 1 a difuzat cea de-a patra ediție a show-ului „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” cu rezultate slabe, obținând locul secund în target comercial și locul trei național și urban.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
LAS FIERBINTIPro TV20:2821:241961952459
EXATLON ROMANIAKanal D20:0123:121044397137
TRIPLUSECPro TV21:2422:21882465242
ULTIMUL TRIB: MADAGASCARAntena 119:5823:09586314175
Film: AUTOBUZUL 657Pro TV22:2124:11559271179
Fotbal: ALBA IULIA – FCSBDigiSport121:3123:21373246113
Evoluția primelor ediții ale show-ului concurs „ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR” se află într-un trend descrescător și sub media obișnuită a stației:
Targets>>NationalUrban18-49 Urban
TitleDateShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)ShareRtg%Rtg(000)
Total8.83.46128.93.533613.24.1182
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR13-Sep10.74.072110.04.038414.54.5198
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR20-Sep9.33.56359.93.735615.34.4196
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR21-Sep7.73.05317.83.029211.63.6160
ULTIMUL TRIB: MADAGASCAR27-Sep7.73.15648.13.331411.84.0175

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile analizate în intervalul 19:58-23:09 cu marele succes  „Las Fierbinți” urmat de noul sit-com local ”Triplusec”. Kanal D s-a clasat pe locul doi național și urban cu  „EXATLON ROMANIA”. Topul audiențelor în target comercial este completat de DigiSport 1 care a difiuzat meciul de fotbal din Cupa României „Unirea Alba Iulia – FCSB” și National TV cu serialul indian „Uttaran” și filmul  „Un șerif extraterestru”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Ultimul trib: Madagascar” (19:58-23:09), joi 27 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.57.51340.9
Kanal D13.75.81046.4
Antena 17.73.3586.2
Romania TV4.92.1378.1
National TV4.92.1375.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.16.9667.7
Kanal D10.24.1398.1
Antena 18.13.3314.0
National TV5.32.1205.7
Romania TV4.31.7165.8


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:58-23:09
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.67.6334.0
Antena 111.84.0174.8
Kanal D9.33.1137.6
DigiSport 15.21.776.0
National TV4.41.564.7

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Spectacolul “România Centenar” încheie Festivalul Internațional Cerbul de Aur cu audiențe de top! Vezi aici audiențele serii.

Published

on

Iuliana Tudor Sursa foto: TVR
 

Duminică, 2 septembrie, spectacolul “România Centenar” a încheiat  Festivalului internațional „Cerbul de Aur” continuând seria audiențelor bune, plasând TVR1 pe locul trei în targetul național. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale ca de obicei într-o zi de duminică cu filme blockbuster pe Pro TV, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau „X Factor” de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D19:4823:141079427161
Film: DEZASTRUL DIN SAN ANDREASPro TV19:5922:161056612391
X-FACTORAntena 120:0022:48702387176
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3024:0863033667
Film: 3 ZILE DE COSMARPro TV22:1624:51596336214
OCHII DIN UMBRAKanal D23:1425:04580276108
Film: RECUPERATORIIAntena 122:4825:0324915398

Pro TV a fost lider de piață în urban și comercial cu filmul de actiune „DEZASTRUL DIN SAN ANDREAS” urmat de „3 ZILE DE COSMAR”. Kanal D s-a clasat pe primul loc in target național cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul secund din intervalul 20:30-23:52 în target comercial cu talent show-ul  „X Factor”. TVR1 și-a adjudecat locul trei cu ultima seară festivă a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din LIGA I „FCSB – FC Botosani”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-24:08), duminică 2 septembrie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D15.55.81034.7
Pro TV13.45.0891.8
TVR 19.13.4608.4
Antena 18.63.2570.6
Romania TV6.42.4427.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV13.95.2500.0
Kanal D11.54.3414.3
Antena 18.93.4322.4
TVR 18.93.4322.3
DigiSport 16.72.5240.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-24:08
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.77.3322.0
Antena 111.43.7162.0
Kanal D11.23.6159.4
DigiSport 17.92.5112.3
TVR 14.51.564.3

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

„Cerbul de Aur” strălucește și în a doua seară pe micile ecrane! Vezi aici topurile de audiență de ieri

Published

on

Sursa foto: TVR
 

Joi, 30 august, cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur” a obținut audiențe bune, plasând TVR1 pe locul patru în toate targeturile de referință. Seara a fost foarte disputată între televiziunile comerciale cu meciuri de fotbal contând pentru calificările în grupele Europa League, în paralel cu producții spectaculoase precum Exatlon Romania” pe Kanal D sau filmul de acțiune de pe Antena 1.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
Fotbal: FCSB – RAPID WIENPro TV21:3023:2120531117532
EXATLON ROMANIAKanal D19:5723:121224552229
LAS FIERBINTI (redifuzare)Pro TV20:1821:221180543230
Film: CAPCANA PENTRU PARINTIAntena 120:0022:38485259136
FESTIVALUL INTERNATIONAL CERBUL DE AURTVR 120:3023:5233423053

Pro TV a fost lider de piață detașat cu redifuzarea sitcom-ului „Las Fierbinți” urmat de meciul de fotbal „FCSB – RAPID WIEN”. Kanal D s-a clasat pe locul secund cu „Exatlon Romania”Antena 1 a obținut locul trei în toate targeturile analizate din intervalul 20:30-23:52 cu filmului de acțiune  „Capcană pentru părinți”. TVR1 și-a adjudecat locul patru cu cea de-a doua seară a Festivalului internațional „Cerbul de Aur”. Topul audiențelor în target comercial este completat de Digisport 1 cu meciul de fotbal din calificarile grupelor Europa League „CFR CLUJ – DUDELANGE”.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul „Cerbul de Aur” (20:30-23:52), joi 30 august.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.91602.4
Kanal D16.46.31122.8
Antena 16.42.5440.1
TVR 14.81.8328.3
Antena 34.31.6295.6

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.48.8845.5
Kanal D14.05.2504.3
Antena 16.32.4227.8
TVR 16.22.3224.8
DigiSport 14.71.8170.7

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-23:52
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV30.29.1403.9
Kanal D16.34.9218.4
Antena 19.02.7120.4
TVR 13.91.252.2
DigiSport 13.91.252.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending