Connect with us

Analize

AUDIENŢE. Show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA, lider de audienţă la nivelul publicului urban şi naţional. Cezar Ouatu, laureatul serii!

Published

on

Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, care l-a desemnat castigator pe Cezar Ouatu, cu o incredibila transformare in Angela Gheorghiu, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului national si la nivelul celui din mediul urban.

RADAR DE MEDIA va prezinta cifrele de audienta inregistrate pe tot parcursul show-ului la nivelul publicului comercial, urban si national .

Spectaculoasa editie a show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.008.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.08, urmatorul clasat fiind Pro TV, cu 1.439.000 de telespectatori.

PUBLICUL COMERCIAL

PRO TV a fost peste Antena 1 la nivelul publicului comercial cu 8.5% rating si 20.3% share, iar postul 2 clasat a cumulat 7.5% rating si 17.3% cota de piata.

PUBLICUL URBAN

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.29 – 23.50) o audienta medie de 9 puncte de rating si 19,6 % cota de piata, in timp ce Pro TV inregistra 6,2 puncte de rating si o cota de piata de 13,5 %.

PUBLICUL NATIONAL 

De asemenea, la nivelul publicului din toata tara,  Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,4 puncte de rating si o cota de piata de 17,6 %, in timp ce urmatorul clasat, PRO TV, obtine 7,6 puncte de rating si 16 % cota de piata.

Audiente TV 14 martie - TE CUNOSC DE UNDEVA ANTENA 1


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. mile

  16 martie 2015 at 15:38

  nu vezi realitatea de balegarul din ferma

 2. mile

  16 martie 2015 at 13:28

  cool

 3. iulia1

  16 martie 2015 at 12:25

  Vrem audienta pe intervalul Fermei Vedetelor. Nu mai bagati in seama gunoaiele lui Felix.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending