Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE. Simona Gherghe a fost din nou peste Măruță. Cum arată clasamentul?

Redactia Radar de Media

Published

on

Radar de Media va prezinta cifrele de audienta inregistrate ieri, 23 iunie 2014, intervalul orar 17:00-19:00, publicul comercial (national si urban) cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cifre furnizate de Kantar Media.

 

Interval orar 17:00-19:00 “Acces Direct”, Antena 1 vs “Stirile de la ora 17″+ “La Maruta”, Pro TV 

 

PUBLICUL COMERCIAL

  • Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 4,8% şi o cotă de piaţă de 21,6% la nivelul targetului comercial, 18-49 urban, in total 246.000 telespectatori pe minut.
  • Pro TV a ocupat a doua pozitie înregistrand  3.5% rating şi 15,9% cotă de piaţă, in total 181.000 telespectatori pe minut la nivelul publicului comercial

 

Minutul de aur a fost inregistrat la ora 18:52 când Antena 1 a obținut un varf de 7% rating și o cotă de piață de 22,6%, în total peste 706.000 telespectatori urmareau Acces Direct.

AUDIENTE TV 23 iunie 2014 la maruta vs acces direct COMERCIAL

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Interpretare grafice: RADAR DE MEDIA 

Prelucrare date: Research Antena Group

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending