Connect with us

AUDIENȚE TV

Audiente TV 17 ianuarie. Pro TV si Antena 1, in fruntea clasamentului, iar celelalte statii, audiente modeste. Cum arata topul?

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezinta cifrele de audienta inregistrate, sambata 17 ianuarie 2015, pe intreaga zi pentru publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49. (cifrele care conteaza pentru publicitate)

Pe scurt: PRO TV si Antena 1 se mentin in topul clasamentului. Kanal D, locul 3 cu % rating si un share de 5%, Prima TV, ramane in top cu 1.1% rating si o cota de piata de 4.9% share. National Tv a prins ultima pozitie in top cu 0.8% rating si o cota de pita de 3.3% share. Acasa Tv nu se afla in clasament asa cum se intampla in timpul saptamanii cand este difuzat serialul „Puterea Destinului”.

 

CIFRE CALCULATE PENTRU TOATA ZIUA 17 ianuarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL URBAN 18-49

Vezi cifrele de audienta calculate pentru ziua de 16 ianuarie 2015

AUDIENTE TV 17 ianuarie 2015 publicul comercial


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media 

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending