Connect with us

AUDIENȚE TV

Audienţe TV 19 februarie. PRO TV îşi menţine poziţie de lider, dar la mică diferenţă de Antena 1. Cum arata clasamentul zilei? Plus cifre în intervalul nopţii!

Published

on

 

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate, joi 19 februarie 2015, pe mai multe intervale orare pentru publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 (cifrele care contează pentru publicitate).

Astăzi, vă prezentăm şi cifrele de audienţă înregistrate pe intervalul orar 22:00-24:00.

Ziua de joi a înregistrat o cifră medie de 21.9% rating (TTV) din totalul de 100% share. PRO TV s-a clasat pe prima poziţie cu 3.9% rating şi 19% share, în timp ce principalul concurent Antena 1 a totalizat 3.4% rating şi 16.6% share. Kanal D a ocupat poziţia a 3-a cu 1.5% rating şi 7.2% cota de piaţă. Antena 3 continua prezenta în top cu 1% rating şi 5.1% share, iar Acasă a cumulat 0.9% rating şi 4.4% share, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

În intervalul orar 17:00-19:00 TTV – 20.5% rating. Acces Direct s-a clasat pe prima poziţie cu 6.4% rating şi 22.3% share, iar PRO TV cu La Măruţa (plus Ştirile de la ora 17) s-a clasat pe poziţia secundă cu 5.3% rating şi 18.5% share.

În intervalul orar 19:00-20:00, TTV – 28.9% rating. Ştirile PRO TV s-au clasat în fruntea clasamentului cu 9.8% rating şi 23.3% share, iar postul Acasă TV s-a clasat pe locul 2 cu serialul turcesc “Puterea Destinului” totalizând 7% rating şi 16.6% share. Observatorul de la Antena 1 s-a clasat din nou pe locul 3 cu cifre sub medie, mai exact – 4.5% rating şi 10.8% share. Naţional TV s-a clasat pe locul 4 (Mică Mireasa), iar Ştirile Kanal D, locul 5.

În intervalul orar de maximă audienţă 20:00-22:00, TTV – 47.8% rating. PRO TV s-a clasat pe primul loc cu 14% rating şi 29.3% cota de piaţă; în acest interval orar a fost difuzat reality show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (plus Ştirile din Sport, ora 20 & Meteo). Antena 1 s-a clasat pe poziţia secundă (reality show Burlacul) şi a înregistrat în intervalul orar menţionat 5.7% rating şi 12% share. Kanal D cu serialul Yaman s-a clasat pe locul 3 cu 3.5% rating şi 7.2% share, în timp ce Acasă cu telenovela “Înger Păzitor” a cumulat 2.7% rating şi 5.7% share. Naţional TV pe intervalul orar monitorizat s-a clasat pe locul 5.

În intervalul orar 22:00-24:00, TTV – 37.3% rating. PRO TV a fost lider cu 7.7% rating şi 20.7% share iar în acest interval a difuzat finalul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici (22:00-22:30), Ştirile PRO TV (22:30-23:05) şi serialul CSI New York (23:05-24:00). Locul 2 a fost adjudecat de Antena 1 care a înregistrat o audienţă medie de 6.6% rating şi 17.6% share când a fost difuzat a doua parte a emisiunii Burlacul (22:00-23:00) şi Un show Păcătos (23:00-24:00). Kanal D s-a clasat pe locul 3 cu 2.9% rating şi 7.8% share atunci a difuzat finalul serialului Yaman (22:00-23:00) şi show-ul nopţii Wowbiz (23:00-24:00).

[sam id=”12″ codes=”true”]

CIFRE CALCULATE PENTRU TOATA ZIUA 19 februarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL URBAN 18-49 + intervalul orar 17-19

 

Audiente TV 19 februarie 2015 - publicul comercial (1)

CIFRE CALCULATE PENTRU intervalul ora 19:00-24:00, 19 februarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL URBAN 18-49

Audiente TV 19 februarie 2015 - publicul comercial (2)


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la ostaţieTVşinumărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media. Copyright: ARMADATA SRL

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Credit: Kanal D

 CITESTE SI:

 

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Iulian

    20 februarie 2015 at 15:05

    E na, de la 22.00 – 00.00 Pro are audienta mai mare pentru ca Un Show Pacatos a inceput la 23, iar Pro a acumulat audienta de la stiri si jumatatea de facatura a junglei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Prima semifinala live, Romanii au talent, lider de audienta! Cine s-a calificat?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

12 concurenți fantastici au urcat aseară pe scenă în prima semifinală LIVE Românii au talent, însă numai cinci dintre ei au reușit să obțină câte un loc în marea finală. Cei care au cucerit publicul și jurații și au primit cele mai multe voturi din partea lor sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. Tot vineri, jurații au nominalizat și primii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Alegerile lor au fost Ema Stoian și Magitot.

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima semifinală LIVE Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, foarte multă emoție, dar și momente care au stârnit hohote de râs. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Mihai și Florin, care au aplaudat talentul lor desăvârșit și determinarea de a face spectacol. Și Irina Rimes și The Motans au încântat aseară publicul cu una dintre cele mai dragi piese ale lor, POEM. A fost o seară plină de dinamism și emoție, în care reprezentațiile de muzică, dans, magie, stand-up comedy și acrobație s-au completat perfect și au făcut scena să vibreze.

Ieri seară au fost aleși primii 5 finaliști și primii doi candidați la premiul de originalitate, iar lista va fi completată vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Ioana Filimon a pierdut duelul în fața prietenei sale, Diana Belbiță! Peste 1.7 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară, la Ferma – Un nou început!, telespectatorii au urmărit un duel al prieteniei, cu totul diferit de cele de până acum. Diana Belbiță și Ioana Filimon au intrat în arenă, trimise în luptă de Otniela. Concurenții și-au dat seama, în această săptămână, cât de puternice sunt prieteniile legate în casă, deși de-a lungul ultimelor luni au trecut prin rele și bune.

 

Deși probele de îndemânare le-au ținut la egalitate, întrebările din cartea fermei au făcut diferența, iar duelul a fost câștigat de Diana Belbiță, prietena ei fiind nevoită să iasă din emisiune. Cu toate că a câștigat și și-a asigurat locul în semifinală alături de ceilalți cinci concurenti, Diana Belbita nu s-a putut bucura la finalul duelui. Pentru eliminarea Ioanei, luptătoarea MMA vrea să se răzbune pe Otniela, cea care le-a trimis la duel. “Îmi doresc să ajung față în față cu Otniela pentru că nu își merită locul aici”, i-a transmis luptătoarea Otnielei.

 

Editia Ferma – Un nou început! lider absolut joi seara!

Joi, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.3 puncte de rating și 28.8% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici, înregistrând 4.9 puncte de rating și 13.6% share. Peste 1.7 milioane de români au urmărit ediția de joi seară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Milioane de români au urmărit luni seară penultimul episod VLAD! Ce audienta a inregistrat serialul?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce a văzut la Titi filmulețul din noaptea jafului de la cazinou, Leo a decis să renunțe la tot și să plece, să fie liber, să o cucerească pe Roxana și să încerce să uite trecutul și tot răul pe care l-a făcut. Chiar dacă începuse să-și dorească să se schimbe, dezamăgit de reacția femeii pe care o iubește atunci când a invitat-o la cină, a revenit asupra planului de a scăpa de Vlad, Miky și Barbu, iar de Ștefan a hotărât să se ocupe chiar el, cu ajutorul lui Titi.

Al 12-lea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 10 puncte de rating și 28.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:24, peste 2 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Dezamăgit de Ștefan, Leo l-a lăsat baltă, l-a anunțat că-și ia o pauză lungă și a plecat hotărât să-și schimbe viața. Dorindu-și să o cucerească pe Roxana, i-a adus flori și a invitat-o la cină, însă refuzul fetei și sinceritatea ei în ceea ce privește sentimentele pe care le are pentru Vlad l-au făcut pe Leo să-și schimbe decizia și a trimis o parte din echipa lui pe urmele acestuia, dar și pe cele ale aliaților lui. Dacă Tibi a reușit să o salveze pe Miky, iar inginerul pe Vlad, Barbu a fost împușcat și, cu ultimele puteri, și-a sunat șeful.

Încercând să-i demonstreze Elizei că o iubește, Ștefan a făcut tot ce a putut pentru a nu o dezamăgi și pentru a o ajuta să-și împlinească visul, acela de a se asocia cu Vlad în afacerea cu hotelul și cazinoul de la malul mării. Bucuros că Vlad l-a înțeles și a vrut să-l ajute, Ștefan a mers acasă cu un cadou pentru soția lui, un colier cu pietre prețioase, dar nu știa că aceasta fusese sunată de Carla înainte, așa că a avut parte de o surpriză neplăcută și de o mărturisire dureroasă, aceea că Matei nu este fiul lui.

Tot aseară, Vlad și-a luat rămas bun de la tatăl lui, spunându-i că pleacă într-o călătorie de afaceri, Ștefan a revenit în apartamentul Carlei, după ce părea că își dorește să termine orice legătură cu ea, iar Leo, hotărât să se răzbune pe toți, a încercat să-l omoare pe Ștefan, dar cum nu a putut să o facă, a apelat la ajutorul lui Titi.

Ce se va întâmpla cu Ștefan și cum se va încheia primul sezon VLAD, vedem lunea viitoare, de la 20:30.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending