AUDIENȚE TV 2.2 milioane de români au trăit emoția meciului Germania – România! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV 2.2 milioane de români au trăit emoția meciului Germania – România!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, România a demonstrat că are puterea de a crea surprize în fotbalul mare și a încântat în prima repriză a meciului cu Germania, pe terenul acestora, din Hamburg. Din păcate, a doua repriză a scos la iveală forța nemților și aceștia au răsturnat scorul, reușind să câștige meciul cu 2-1.

În minutul 9, Ianis Hagi a reușit un gol superb, al doilea în primele cinci meciuri în tricoul echipei naționale. Jocul bun a continuat pentru tricolori, iar aceștia au mai avut câteva ocazii la poarta nemților pentru a majora avantajul. În minutul 52, Gnabry a reușit un gol din afara careului, egalând scorul. Ultimul gol al meciului a aparținut tot echipei Germaniei, în minutul 81, prin Muller.

Meciul Germania – Româniaa fost lider absolut de audiență. Partida a înregistrat 12.3 puncte de rating și 36.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 12.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 21:45 – 23:38, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.5 puncte de audiență și 38.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.5 puncte de rating și 11.7% share.

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au trăit suspansul meciului, iar în minutul de maximă audiență de la 22:16, aproape 2.6 milioane de români urmăreau PRO TV.

În ciuda înfrângerii de aseară și a clasării pe locul patru în grupă, românii păstrează șanse de calificare, principala condiție fiind o victorie în următorul meci. Luni, de la 21:45, în direct la PRO TV, pe teren propriu, România va întâlni Armenia.

Uităm ce a fost și luptăm! Vrem la Campionatul Mondial!   

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending