Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV 6 ianuarie. Antena 1 conduce topul, inregistrand cresteri semnificative alaturi de Kanal D. Ce face PRO TV?

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezinta cifrele de audienta inregistrate, ieri 6 ianuarie 2015, pe mai multe intervale orare pentru publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49. (cifrele care conteaza pentru publicitate)

Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, la nivelul intregii zile, Antena 1 a reusit performanta sa fie din nou lider de audienta pe segmentul publicului comercial, inregistrand o audienta medie de 4.1% rating si o cota de piata de 18.7% share. Pro TV se afla in scadere si a inregistrat 3.6% rating si o cota de piata de 16.3% share.

O crestere semnificativa o inregistreaza si Kanal D care pentru a doua zi consecutiv cumuleaza cifre mari, astfel postul turcesc s-a clasat pe locul 3 cu 1.9% rating si 8.5% share. Pe locul 4 se afla Prima TV urmat de Antena 3.

Remarcam faptul ca posturile de stiri inregistreaza scaderi masive in audiente si aici vorbim de Antena 3, Romania TV, Realitatea TV si B1.

 

CIFRE CALCULATE PENTRU TOATA ZIUA 6 ianuarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL 18-49 

Vezi cifrele de audienta calculate pentru ziua de 5 ianuarie 2015. 

Audiente TV 6 ianuarie 2015 publicul comercial (1)

 

CIFRE CALCULATE PENTRU intervalul ora 17:00-19:00, 6 ianuarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL 18-49

In batalia Acces Direct vs La Maruta, Simona Gherghe a castiga, Acces Direct pe publicul comercial a inregistrat 8.2% rating si o cota de piata de 24.3% share, iar Pro TV care luni, 5 ian a fost lider in graficul prezentat mai jos a inregistrat 7.3% rating si o cota de piata de 21.6% share.

Audiente TV 6 ianuarie 2015 publicul comercial (2)

CIFRE CALCULATE PENTRU intervalul ora 19:00-20:00, 6 ianuarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL 18-49

Stirile PRO TV sunt in continuare lider incontestabil cu 10.4% rating si 24,7% share, insa Observatorul de la Antena 1 a inregistrat cifre foarte mari, media fiind de 9.5% rating si o cota de piata de 22.5% share.

Audiente TV 6 ianuarie 2015 publicul comercial (3)

CIFRE CALCULATE PENTRU intervalul ora 20:00-22:00, 6 ianuarie 2015, PUBLICUL COMERCIAL 18-49

In Prime Time Pro TV a difuzat al doilea episod din serialul turcesc Puterea Destinului care a inregistrat cifre mai mari fata de primul episod. Antena 1 a fost lider la nivelul publicului comercial pe intervalul monitorizat a difuzat filmul artistic „Cursa spre Witch Mountain”. Kanal D a fost pe locul 3 cu serialul turcesc Tradarea.

Advertisement

Audiente TV 6 ianuarie 2015 publicul comercial (4)

Atentie! Cifrele prezentate in graficele de mai sus se refera doar la targetul din Publicul Comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani! 


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media 

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending