Audienţe TV 6 mai. PRO TV rămâne lider în Prime Time cu producţiile proprii, în timp ce Kanal D, locul 3 cu noul serial turcesc! Scăderi pentru toate posturile la nivelul întregii zile! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Audienţe TV 6 mai. PRO TV rămâne lider în Prime Time cu producţiile proprii, în timp ce Kanal D, locul 3 cu noul serial turcesc! Scăderi pentru toate posturile la nivelul întregii zile!

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate miercuri, 6 mai 2015, pe mai multe intervale orare pentru publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 (cifrele care contează pentru publicitate).  

Ziua de miercuri a înregistrat o cifră medie de 15,6% rating (TTV) din totalul de 100% share. PRO TV a fost lider de audienţă la nivelul întregii zile – 3.1% rating şi 20.1% share, iar principalul concurent, Antena 1 s-a clasat pe locul 2 cu 2.4% rating şi 15.3% share. Kanal D, locul 3 cu cifre în scădere – 1% rating şi 6.6% share, urmat de Acasă cu 0.8% rating şi 5.3% share. Topul este încheiat de Antena 3, care, la nivelul publicului comercial a obţinut 0.7% rating şi 4.5% share.  

 

CIFRE CALCULATE PENTRU TOATA ZIUA 6 mai 2015, PUBLICUL COMERCIAL URBAN 18-49

 

Audiente TV 6 mai 2015 - publicul comercial (1)


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Grafice cu cifre de audienta pe mai multe intervale orare pe următoarea pagină!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending