Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: A şaptea ediţie ROMANII AU TALENT, show spectaculos şi lider de audienţă pe toate segmentele de public. Cine s-a clasat pe locul secund?

Published

on

Reclame

Ediția șapte din sezonul #7epic Românii au talent a început cu așteptări foarte mari din partea juraților! „Ținând cont că am mai rămas de câteva ori cu gura căscată, astăzi aș vrea să rămân mut.”, a spus Andi Moisescu la începutul ediției, iar Mihaela a completat că „mi-aș dori foarte tare să fiu surprinsă!

Ador să mă aștept la ceva și să mi se întâmple total altceva.”. „Aștept să râd, să plâng, să mă ridic în picioare, să dansez, să trăiesc tot felul de emoții”, a continuat Andra, iar Florin Călinescu a încheiat cu: „A fost o zi extenuantă, care nici măcar nu a început. Dar când va fi să înceapă, sper să ne extenueze!”.

 

Iar așteptările celor patru jurați au fost atinse: Andi a rămas mut de uimire la momentul de acrobație pe scaune, pe Mihaela Rădulescu a surprins-o un tango desăvârșit, Andra a cântat și a dansat cu multă energie alături de unul dintre cei mai fideli concurenți din show, dar a fost și emoționată de un dans contemporan fabulos, iar Florin Călinescu are întotdeauna dreptate.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]A șaptea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 17.4 puncte de rating și 48.4% share, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi,  ANTENA 1, care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.9% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, peste 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.7 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 17.4% RATING, 48.4% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.9% RATING, 10.9% SHARE

 

EP.6 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 20.2% RATING, 54.9% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.3% RATING, 8.9% SHARE

 

Concurenți spectaculoși au uimit cu talentul lor!

 

Vineri seară, cea de-a șaptea ediție Românii au talent #7epic a adus pe cea mai iubită scenă a unui show de divertisment din România acrobați, muzicieni, dansatori și comedianți care au cucerit jurații. Smiley și Pavel Bartoș au făcut atmosferă atât în culise, cât și pe scenă, atunci când s-au alăturat unui concurent și au pregătit o coregrafie în stilul lor specific.

 

22 de monstruleți au deschis seara la Românii au talent! Bucharest Sport Club a adus pe scenă un moment plin de energie, într-o coregrafie în care sincronizarea și plăcerea cu care au dansat cele 22 de fetițe i-au cucerit pe jurați. „Eu am văzut sute de ore de repetiții în spatele acestui moment și nu pot să nu recunosc că am fost impresionat de tot efortul pe care l-ați făcut!”, le-a spus Andi. Bucharest Sport Club merge în etapa următoare cu 4 DA.

 

Trupa The rock a adus un tribut pentru ACDC, cu piesa Highway to hell, iar publicul, jurații, Smiley și Pavel Bartoș au intrat în spiritul rock alături de cei cinci membri ai trupei. Mihaela și Florin i-au sfătuit să își lanseze și propriile piese: „Sunați foarte bine așa și ar fi păcat să rămâneți doar tributari. Fiți voi înșivă! Bravo pentru astăzi, sunteți faini!”, le-a spus Mihaela. Trupa The rock trece mai departe cu 4 DA.

 

Lipovenii au talent! A demonstrat-o Georgiana Chiriță, care a adus pe scena Românii au talent o frântură din cultura sa. Cu o voce de aur, tânăra a impresionat jurații cu melodie tradițională, cântată în limba rusă. „Bravo!”, a spus Andra convinsă de talentul concurentei, iar jurații, după ce au cântat împreună melodia Batistuța, au invitat-o pe Georgiana în etapa următoare, cu 4 DA.

 

Advertisement

Duo Vital-X, doi acrobați care formează un cuplu și în viața reală, au ținut jurații și pe Smiley și Pavel Bartoș cu sufletul la gură în timpul momentului pregătit pentru scena Românii au talent! Au prezentat un număr de acrobație și tir cu arcul la înălțime, cu elemente spectaculoase! „Bărbatul este baza, femeia se sprijină pe el în toate felurile! Ea țintește, ea ochește, ea trage cu arcul, ea alege, ea decide, deci! Noi doar ne închipuim că noi alegem, țintim și tragem!”, a spus Florin la finalul momentului. Cei doi au primit 4 DA.

 

Ioana Frențescu este infirmieră și a pregătit un moment parcă scos dintr-un musical, în care a cântat și a dansat cu un contrabas. Privirile au fost ațintite asupra ei și a adus zâmbete pe chipurile tuturor juraților. “Nu are în spate o pregătire muzicală. Nu e profesionist, face cu totul altceva! Pentru mine, a fost o surpriză uriașă să văd că ea s-a apropiat de Kate Bush un artist nu tocmai popular, iar pe mine m-a fermecat.”, a spus Andi. Toți jurații au apreciat-o și Ioana a trecut mai departe cu 4 DA.

 

Alexandru Raicu este un economist care a urcat pe scena talentului cu un număr de rap care a impresionat publicul. Plin de patos, a atacat marile probleme ale țării în versuri și în puternicul mesaj pe care l-a transmis, iar modul în care a făcut-o a ridicat publicul în picioare. “Din ce am văzut eu până acum, ești cel mai aproape de ceea ce ar trebui să fie! Cred că a fost OK!”, au fost vorbele lui Florin. Toți cei patru jurați au fost de acord ca îl vor direct în etapa următoare cu 4 DA.

 

Cu un accent de bihorean get-beget și 1,95 metri înălțime, Aurel Tomele a pregătit un moment în care i-a cucerit din start atât pe jurați, cât și pe Smiley și Pavel Bartoș. Cu un simt al umorului autentic, a dovedit că stand-up comedy-ul s-a născut tot la sat. Fără să pară că are emoții, acesta a făcut publicul să râdă cu lacrimi.“Eu sunt încântat de ce am văzut! Prefer și genul ăsta de, cum spun cei de la oraș, stand-up comedy, dar stand-up rural.”, a mărturisit Florin Călinescu. Glumă după glumă, Aurel a cucerit juriul și a primit 4 DA.

 

Condrat Marachovschi a venit tocmai din Tiraspol și a uimit cu echilibrul său inimaginabil, iar peste întreaga sală s-a lăsat o liniște profundă în timpul momentul prezentat de el! Condrat aproape că a sfidat gravitația și a realizat o construcție realizată din scaune, pe care și-a făcut spectaculosul număr de acrobație. „Trebuia să vii la noi, la Românii au talent, ca să-ți fie aplaudat talentul. Bravo!”, a spus Mihaela impresionată. Condrat merge mai departe cu 4 DA.

 

„Are carte de muncă la Românii au talent!”, l-au întâmpinat Smiley și Pavel Bartoș pe Sebastian Ciobanu! Șapte sezoane, șapte încercări de a trece mai departe cu același moment! De data aceasta, buna dispoziție și spiritul pe care le-a adus pe scenă i-au convins pe jurați să îl trimită pe Sebastian în etapa următoare, cu 4 DA. “Domnul Sebi, voiam să spun că nu pot să te las să pleci nefericit după ce am dansat așa. DA!”, i-a spus Mihaela.

 

Robert Dumbravă și Beatrice Smit au umplut scena cu tangoul lor senzual, plin de pasiune și coordonat perfect. “Vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, sunteți dansatori profesioniști, dansatori minunați! Nu ați făcut pe scena asta decât spectacol de dans profesionist! Mi-nu-nat!”, a spus Mihaela. Cei doi au trecut în etapa următoare cu 4 DA.

 

La numai 15 ani, Ana Munteanu a dat impresia că Patricia Kaas a urcat pe scena Românii au talent. Cu o voce demnă de #pieledegăină, tânăra a cucerit întregul public. Extrem de relaxată, Ana a făcut spectacol, a transmis emoția dincolo de ecranele televizoarelor și trece în etapa următoare cu 4 DA. “A avut timbru, a avut atitudine și totuși e un copil care reușește să ne aducă aminte cu adevărat de Patricia Kaas!”, a spus Andra.

Bogdan Branc a adus un moment de beatbox ce a adus o explozie de energie, talent și, mai ales, ritm. Cele câteva minute de pe scenă au fost acompaniate de uimirea și aplauzele tuturor celor prezenți, iar Andi l-a întrebat: “Suntem în al șaptelea an de când stăm la masa asta. Unde ai fost până acum? Ce ți-a luat așa de mult?”. Bogdan merge mai departe cu 4 DA.

 

Sasha Bognibov s-a reîntors la Românii au talent cu o melodie proprie. Profesorul de engleză a reușit să arate că a evoluat față de prestația din sezonul cinci. “Apreciez faptul că ți-ai compus această piesă, dacă eram la Vocea României, ți-ar fi zis Chirilă: Bravo, nu mai cantați cover-uri!”, i-a spus Andra. Sasha merge mai departe cu un NU de la Andra, dar 3 DA de la Mihaela, Florin și Andi.

 

Nicoleta Tudorache, a cântat vineri seară la țambal! Cu o experiență de 40 de ani, i-a uimit pe jurați și a demonstrat că stăpânește pe deplin acest instrument. “Sunteți un talent! Iar faptul că o femeie cântă la țambal cred că aduce un plus de sensibilitate și poezie unui instrument lăutăresc pe care l-ați înnobilat!”, a spus Mihaela. Nicoleta tece mai departe cu 4 DA.

Advertisement

 

Mihail Calcavura venit tocmai din Tiraspol și a adus bucuria pe scenă cu un dans care a inspirat multă bucurie și iubire. “Eu  trebuie să mărturisesc că de mult nu m-am mai bucurat la un moment de B-Boy, downrock, uprock și un pic de dans contemporan. Ești pentru mine bucuria acestei zile. Bravo!”, a spus Mihaela fermecată de momentul lui Mihail. Andra, Andi si Florin i-au dat cate un DA, iar dansatorul a trecut direct în etapa următoare.

 

Anabelle Parrilla, venită din Filipine pentru a asigura familiei un trai mai bun, a încântat publicul cu o piesă care a inspirat-o – Radiohead, Creep. A uimit cu vocea ei, iar Andi i-a spus: “Bravo, Bella! Excepțională alegere! Vreau să îți spun că emisiunea asta este și pentru tine, e o sărbătoare a talentului și ne bucurăm foarte mult că ai venit!”, i-a spus Andi, iar Bella merge mai departe cu 4 DA.

 

Ultimul moment din ediția Românii au talent de vineri seara a fost unul de dans contemporan care a ridicat jurații și spectatorii în picioare! Hera Alexandra Zăuleț și Marius Moldovan au reușit să facă artă, să spună o poveste puternică prin dans, iar Andra le-a spus: “Sunteți momentul meu preferat de dans contemporan. Asta vreau să văd la Românii au talent! Ați avut un dans demn de semifinală!”. Cei doi merg mai departe cu 4 DA.

 

O nouă ediție Românii au talent s-a încheiat, iar talentul, pasiunea și momentele spectaculoase au fost acasă pe scena celui mai iubit show de divertisment din țară! Vinerea viitoare, de la 20:30, noi concurenți sunt gata să devină eroi, într-o nouă ediție Românii au talent.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban (Publicul Comercial)

Perioada 31 martie 2017

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending