AUDIENŢE TV: Al 18-lea sezon ROMÂNIA TE IUBESC s-a încheiat în forţă! Emisiunea a fost lider de audienţă!

0
475

Duminica trecută, cel de-al 18-lea sezon România, te iubesc! s-a încheiat cu un reportaj semnat de Alex Dima, care le-a arătat pe larg telespectatorilor ce probleme ridică gunoiul în țara noastră. Există în acest moment 68 de gropi neconforme, care trebuiesc închise până la jumătatea lunii iulie.

Cea mai gravă situație este la Horezu unde levigatul se revarsă în pârâul care trece pe lângă groapă. Aceeași situație este și la Cluj. Grav este ca autoritățile știu de aceste locuri, dar nu fac nimic.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar la nivelul publicului comercial a obținut 4.8 puncte de rating și 17.6% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obținut 2.4 puncte de rating și 8.9% share.

 

„Deșeurile și mediul ar trebui să devină politică de stat. Copiii ar trebui să fie învățați cum să recicleze în școli, iar adulții amendați dacă nu reciclează. Din păcate aleșii noștri sunt ocupați cu alte treburi. Schimbarea începe cu noi, cu fiecare dintre noi și cu puțin efort putem să fim mai atenți cum ne aruncăm gunoiul.  Din asta vom avea toți de câștigat și vom lăsa în urma noastră o lume mai curată.”, a declarat Alex Dima despre reportajul prezentat.

 

Telespectatorii au văzut cât ne costă gropile ecologice de gunoi ce stau nefolosite și ruginite, la ce sume se ridică amezile pentru încălcarea convenției din perioada de preaderare la Uniunea Europeană privind reciclarea, dar și în ce condiții trăiesc oamenii din apropierea gropilor de gunoi neconforme, care sunt adevărate bombe ecologice.

 

 

Toate repotajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro

Sursa Cifre: KANTAR MEDIA

Copyright: ARMADATA SRL

Foto Credit: PRO TV

CONCURS: 50 de cititori vor vedea Finaliştii Premiilor, live la RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Comentează aici: