AUDIENȚE TV Al doilea weekend al recall-urilor SuperStar s-a încheiat! Show-ul, din nou, lider! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Al doilea weekend al recall-urilor SuperStar s-a încheiat! Show-ul, din nou, lider!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dacă în prima săptămână a recall-urilor, 70 s-au bucurat să-și audă numele și să se califice spre următoarea provocare, acum numărul acestora a scăzut încă o dată. După un weekend dificil în care au învățat ce înseamnă să cânți într-o formație, concurenții s-au luptat cu emoția despărțirii de oamenii alături de care au creat amintiri frumoase, dar și de bucuria de a ajunge în ultima parte a recall-urilor. Săptămâna viitoare lupta se încinge: va fi șansa de a obține calificarea în semifinale.  

Aseară, alte două formații au reușit să impresioneze și să-i facă pe jurați să-i califice mai departe pe toți membrii: Adriana Onceanu, Anastasia Chirillovskaia, Artiom Topal, Mădălina Gaivas și Nicoleta Nicuța din Sunrise și Rebeka Daniel, Naomi Prie, Maria Ojică, Cristian Toma și Raluca Moldoveanu din trupa The Black Hearts.

Ceilalți calificați ai serii sunt: din Armonix: Alex Precup, Bianca Bîsceanu, din Boys 2 girls: Monica Roșu, din 3/2: Patricia Cotuț, Victoria Peșterean, Hermina Hotca, din HI 5: Carla Bâtoancă, Eleonora Filipoiu și din Log Out: George Radu, Evelina Negru, Iustin Rotaru, Maria Busuioc.

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 6.2 puncte de rating și 18.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 avea 5.2 puncte de rating și 15.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:00, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.2 puncte de audiență și 18.2% cotă de piață, în timp ce ANTENA 1 avea 4.4 puncte de audiență și 15.3 share.

Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la 20:00, provocarea recall-urilor ajunge la final, în etapa club. Concurenții calificați vor lupta cu un singur gând: calificarea în etapa semifinalelor, șansa de a cânta pe scena de la Arenele Romane. Nu ratați edițiile următoare pentru un spectacol de senzație!  

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending