Connect with us

Ediția din 11 februarie a emisiunii „Acces direct” s-a situat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor din toate categoriile de public, fiind și cea mai vizionată emisiune din 2016, în timp ce premiera noului sezon al emisiunii „Next Star” a fost lider de audiență pe urban și național. „Un show păcătos” a fost preferata telespectatorilor din toate categoriile de public, iar Antena 1 a fost lider de audiență la nivell întregii zile pe toate targeturile.

 

ACCES DIRECT LIDER PE TOATE SEGMENTELE DE PUBLIC

Ediția „Acces direct” difuzată între 16.57-18.58 a fost ieri, 11 februarie, lider de audiență pe toate targeturile, fiind și emisiunea cu cea mai mare audiență înregistrată în 2016.

PUBLICUL NATIONAL

Astfel, la nivelul întregului public din România, Acces direct a fost lider de audiență cu o medie de 11,8 puncte de rating și o cotă de piață de 27,9%, în timp ce ProTv a înregistrat o audiență medie de 7 puncte de rating și 16,5% cotă de piață.

În minutul de maximă audiență de la 18.40, Acces direct a fost urmărită de 2.942.000 de români.

PUBLICUL URBAN

La nivelul întregului public din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe poziția fruntașă cu o medie de 10 puncte de rating și 25,1% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe locul al doilea aproape jumătate din audienta înregistrată de Antena 1, 5,6 puncte de rating și 14% cotă de piață.

PUBLICUL COMERCIAL 

Acces direct rămâne lider incontestabil de audiență și la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o medie de 7,9 puncte de rating și 27% cotă de piață, în timp ce audiența Pro Tv a fost la jumătatea celei înregistrate de Antena 1, și anume, 3,9 puncte de rating și 13,4% cotă de piață.

 

NEXT STAR, LIDER PE SEGMENTUL NATIONAL SI URBAN

Prima ediție a celui de-al șaselea sezon ”Next Star” a fost câștigată de Robert Hu (14 ani), campion mondial la kempo – arte martiale, care a reusit sa-i uimească pe cei patru jurați cu o demonstrație spectaculoasă.

Ediția de ieri a emisiunii Next Star difuzată între 20.30-23.36 a fost ieri, 11 februarie lider de audiență la nivelul întregului public din România cu o medie de 9,8 puncte de rating și o cotă de piață de 18,5%, cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe locul al treilea după Kanal D cu 7,4 puncte de rating și 14,1% cotă de piață.

La nivelul întregului public din mediul urban, Next Star s-a situat tot în fruntea clasamentului cu o medie de 8,8 puncte de rating și 16,9 % cotă de piață, în timp ce ProTV s-a situat pe locul al treilea, după Kanal D cu 6,9 puncte de rating și 13,3% cotă de piață.

Pe segmentul publicului comercial PRO TV a fost lider de audienta!

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Advertisement
Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Sebastian Narcis

    12 februarie 2016 at 18:20

    Ce ne puteti spune despre audienta show-ului Mireasa ? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending