Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Antena 1 a fost din nou lider de audienţa cu CHEFI LA CUŢITE! Kanal D, locul 2 cu serialul Kosem! Grafice, aici!

„Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de public, iar în minutul de aur de la 21.10 peste 2 milioane de români erau cu ochii pe Antena 1.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]„Chefi la cuțite” a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de public, iar în minutul de aur de la 21.10 peste 2 milioane de români erau cu ochii pe Antena 1.

În intervalul în care a fost difuzată cea de-a patra ediție, 20.29-23.31, „Chefi la cuțite” a fost lider pe toate segmentele de public: comercial, urban si national.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Pe intervalul orar monitorizat Antena 1 s-a intersectat cu serialul istoric Kosem difuzat la Kanal D (20:00-23:00), iar PRO TV cu Masterchef (20:30-22:30).

 

 

PUBLICUL NATIONAL

la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 12,7 puncte de rating și 29,9 % cota de piață, în vreme ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5,7 puncte de rating și 13,5 % cota de piață.

 

PUBLICUL URBAN

Emisiunea a fost lider de piață și la orașe, cu o medie de 9,6 puncte de rating și 20,1 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 4,4 puncte de rating și 9,2 % cota de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL

Iar la nivelul întregii populații a țării Antena 1 a condus cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 18,9 % cota de piață, Pro Tv ocupând tot locul al treilea, după Kanal D, cu 4,8 puncte de rating și 10,5 procente din cota de piață.

 

În minutul de aur atins pe publicul comercial la 22.36, „Chefi la cuțite” obținea u vârf de audiență de 15,8 puncte de rating și 37,3 % cota de piață, de aproape 5 ori mai mult decât avea tot atunci Pro Tv – 3,4 puncte de rating și 8 % cota de piață.

 

Grafice: RADAR DE MEDIA

 

            O nouă ediție, noi provocări în farfurie pentru jurații de la „Chefi la cuțite”

 

Obișnuiți să fie mereu surprinși de alegerile concurenților, chefii au avut parte și marți seara de momente inedite. Au fost de-a dreptul surprinși să constate că le place un desert raw vegan, cu ciocolată vegană și pere, cu care s-a prezentat un concurent, au fost cuceriți de supa de pepene galben gătită de un român care lucrează ca bucătar în Anglia și a gătit pentru Roman Abramovici și Naomi Campbell și au fost foarte bucuroși să dea trei cuțite pentru un preparat cu ton și piure de napi cu totul și cu totul surprinzător.

 

Marți seara nu au lipsit nici momentele amuzante, pentru că Biloi de la Mangalia a arătat că mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică! Florin Medeleanu este lăutar și improvizează versuri în funcție de context. Iar în ediția de marți seara s-a aliat cu chefii Bontea și Dumitrescu pentru a-l spurprinde pe chef Scărlătescu cu o dedicație muzicală în culise, cu versuri compuse special pentru el, pline de umor.

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Foto Credit: ANTENA 1 / Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending