AUDIENTE TV: Aseară, în minutul de aur, peste 3.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

De două săptămâni, Robi, polițistul satului, încearcă să zugrăvească tavanul biroului primarului, dar nu înțelege de ce vopseaua lui nu se usucă uniform și e ”cam apoasă”. Chiar dacă a încercat să o dreagă din amorsă, rezultatul nu e cel dorit.

Dalida și Vasile l-au adus aseară cu picioarele pe pământ și i-au demonstrat că nu e priceput nici măcar la asta, pentru că în loc de lavabilă, el și-a pierdut timpul zugrăvind tavanul cu iaurt, încurcând cutiile albe din primărie. Joi seară, milioane de români s-au bucurat de comedie, la PRO TV.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 13.8 puncte de rating și 34.2% share în rândul publicului comercial format din persoane din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1, avea 5 puncte de rating și 12.5% share. La nivel național, aproape 2.9 milioane de români au urmărit episodul, iar în minutul de aur, de la ora 20:55, peste 3.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe personajele din Las Fierbinți.

Aventurile continuă și săptămâna viitoare: marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Primele episoade din sezonul 15 Las Fierbinți sunt deja disponibile online, pe www.protvplus.ro.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending