Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Aseară, românii s-au bucurat de comedie! Las Fierbinți a fost lider pe toate segmentele de public!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi seară, Celentano și Firicel au dat-o în bară cu o lucrare pe care au încercat să o ducă la bun sfârșit și, ca de obicei, nu au reușit. Cei doi l-au găsit vinovat pe primar pentru faptul că au spart o conductă de apă în timpul lucrărilor și au distrus o bormașina, chiar dacă acesta nu avea nicio legătură cu ceea ce aveau ei de făcut. Aventurile fierbințenilor au fost urmărite de milioane de români.

Aseară, serialul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivel național, aventurile fierbințenilor au fost urmărite de aproape 1.9 milioane de telespectatori, iar în minutul de aur de la 21:26, peste 2.4 milioane de români se bucurau de comedie. Las Fierbinți a înregistrat joi seara 10.8 puncte de rating și 36.9% pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, KANAL D, avea 5.2 puncte de rating și 17.7% share.

Comedia continuă și săptămâna viitoare cu alte două episoade Las Fierbinți în care Aspirina, Bobiță, Celentano, Dorel și toate celelalte personaje îndrăgite de români vor avea de înfruntat alte situații pline de umor.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending