Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Asia Express, lider detașat de piață pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Duminică seară, în intervalul orar în care a fost difuzat cel mai dur reality-show, 19.59-23.33, Asia Express a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 10,1 puncte de rating și 25,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 20,2 % cota de piață.

La orașe, emisiunea a fost lider detașat cu o medie de 8,3 puncte de rating și 18,4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7 puncte de rating și 15,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și 17 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,7 puncte de rating și 14,5 % cota de piață. Aproape 1.950.000 de telespectatori urmăreau aseară, la nivel național, prima etapă din India a vedetelor Asia Express, în minutul de aur de la 20:40.

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time. În intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 9,3 puncte de rating și 23,6% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 8,5 puncte de rating și 21,6% cotă de piață.

Nenumărate provocări, o cultură surprinzătoare și misiuni care au șocat de-a dreptul, de toate acestea au avut parte vedetele Asia Express duminică seară, pe Antena 1, în cea de-a doua parte din Drumul Elefantului. Șapte echipe au ajuns aseară în India, însă doar șase au continuat cursa, căci Șerban Copoț a fost nevoit să se retragă din cauza faptului că starea de sănătate a coechipierului său, Cosmin Seleși, nu s-a îmbunătățit: “Sunt total răvășit, nu știu ce se întâmplă cu mine. Îmi este foarte dor de copii, de soție, de familie, de prieteni, dar parcă aș mai sta puțin să mai joc. Deși uneori regreți că nu ești acasă, competiția Asia Express te ține aici și îți dorești să continui. Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa.”, a spus Șerban.

Pentru restul echipelor, ziua a început într-un loc mistic pentru toată suflarea hindusă, plaja din Vakala. Vedetele au avut parte de un ritual de binecuvântare și au făcut cunoștință cu practicile unui popor ce le va fi gazdă în cea de-a doua parte a traseului lor. Dacă o parte dintre concurenți s-a bucurat de moment, alții nu au reușit să se regăsească în ritual: ”Cel mai mare vis al meu a fost să ajung aici. Sunt fascinată, parcă mă aflu într-o altă lume. Ritualul mi-a plăcut foarte tare, însă Dumnezeu și Universul au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Așa că mi-l dau pe Oase în dreapta, ca să spună în timp ce noi recitam mantra…prosciutto, bruschete și ce mai zicea el acolo.”, s-a amuzat Jojo.

Prima provocare a echipelor de duminică seară a fost să ducă ofrande la un templu din apropriere, desculți, fără ca lumânarea candelei să se stingă. Deși s-au antrenat în etapele din Sri Lanka, haosul din trafic și ritmul de viață al localnicilor din India le-au dat de înțeles concurenților că trebuie să se adapteze unei noi culturi, cu totul și cu totul diferite: “Nu există comparație de trafic cu nimic din ce am văzut eu. Șoc total! Nimic din lumea asta nu te pregătește pentru momentul când ajungi în India, pe o stradă, în trafic.”, a fost de părere Oase.

Deși autostopul le-a pus mari probleme în prima parte a zilei, ajunși la ferma de vaci, vedetele au realizat că aici îi aștepta, de fapt, adevărata provocare a etapei. Fiecare echipă a fost nevoită să bea urină de vacă, folosită ca medicament de către localnici în foarte multe tratamente: ”Prima misiune în prima zi din India asta a fost. Nici nu vrem să ne gândim ce ne așteaptă, cu siguranță următoarele vor fi mult mai grele. Am încercat să mă controlez, să nu mă gândesc prea mult ce este. Nu mi-am dat seama ce fac.”, a spus Bogdan Boantă, care a îndeplinit proba de unul singur. Și în cuplul Ipate, Jojo a fost cea care s-a încumetat să termine cât mai repede misiunea, spre surprinderea coechipierului său: ”Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să beau așa ceva, poți să mă trimiți și acasă. Nu gustul mă sperie, ci doar ideea.”, a spus Paul.

Chiar dacă nicio echipă nu s-a așteptat ca prima misiune din India să fie atât de dură, toți au încercat să îndeplinească proba cât mai repede, căci doar trei cupluri se puteau califica în Proba Amuletei. Anca Sigartău și Teodor, CRBL și Oase, alături de Cocuța și Bogdan au fost cei care s-au întrecut pentru 1000 de Euro și un avantaj. La Templul de pe canal, munca de echipă a fost cea mai importantă. În vreme ce un membru a stat pe talerul unui cântar, celălat a fost nevoit să traverseze o apă cu ajutorul unei bărci, pentru a ajunge pe malul celălalt, acolo unde se afla o tarabă cu fructe. În cât mai scurt timp posibil, concurenții au cărat, prin mai multe drumuri, cantitatea de fructe necesară echilibrării balanței, iar Bogdan Boantă și Cocuța au fost cuplul care s-a descurcat cel mai bine.

Și cazarea s-a dovedit a fi o problemă pentru concurenți în prima zi din India, iar scepticismul localnicilor de a primi în casele lor un grup de necunoscuți a făcut ca vedetele să caute ore întregi un acoperiș: “E puțin ciudat când schimbi țara. Alt fel de oameni, altă energie, o luăm de la zero.”. Dacă Bogdan și Cocuța au mers câteva ore prin junglă, Oase și CRBL au avut norocul de a găsi o familie primitoare ce le-a oferit și o cină tradițională delicioasă, iar Ana Morodan și Teleșpan au dormit într-o casă spațioasă, fără să realizeze că în dormitorul lor era și un musafir neașteptat: o șopârlă gecko.

În ultima misiune de duminică seară, vedetele au hrănit rațe, pe care au fost nevoiți să le prindă dintr-un hambar, ca mai apoi să le elibereze pe lac. Fiecare cuplu s-a străduit să îndeplinească proba cât mai repede, căci Gina Pistol îi aștepta la ultimul punct de control al zilei cu un avantaj prețios: imunitatea. Ana Morodan și Teleșpan au fost cei care au câștigat prima etapă din India, suma de 100 de Euro și cazare la hotel: ”Slavă cerului, aveam nevoie de asta!”, a spus Ana, care se resimte din cauza unei probleme de sănătate.

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1,

Yoga și tratamente ayurvedice pentru vedetele Asia Express

Luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, cinci echipe continuă traseul celui mai dur reality show, în cea de-a doua etapă din India. Echipa imună, Ana Morodan și Teleșpan, vor fi cei care vor decide astăzi plecarea în cursă a colegilor, în funcție de strategia lor de joc. Și pentru că orice călătorie autentică în India presupune și practicarea celei mai cunoscute tradiții spirituale locale, yoga, vedetele vor fi provocate să exerseze diferite poziții ale acestei practici fizice: ”Asta am aflat și eu acum, că fiecare poziție de yoga are o poveste, un mesaj, o denumire.”, va spune CRBL.

Așa se face că diseară fiecare cuplu va primi un program personalizat de yoga, ce promite să înlăture frustrările și diversele tensiuni acumulate în cursă. Cu toate acestea, fiecare antrenament va trebui practicat pentru o perioadă de timp, stabilită de câștigătorii de luni seară, Ana Morodan și Teleșpan. În vreme ce unii se vor relaxa înainte de o zi încărcată cu misiuni grele, alte cupluri vor avea de recuperat timpul petrecut meditând.

Tot în această seară, vedetele vor cunoaște îndeaproape cultura indiană și se vor bucura de un spectacol colorat și fascinant al dansului Kathakali, considerat a fi unul din cele mai spectaculoase forme teatrale. Concurenții nu vor sta departe nici de zona gastronomică, iar o misiune în care vor fi nevoiți să rețină mirosul unor ingrediente locale, ca mai apoi să prepare o băutură folosită în tratamentele ayurvedice le va da bătai mari de cap.

Care va fi cea de-a doua echipă care câștigă imunitatea în prima etapă din India, dar și care sunt cuplurile ce se vor afla în pericol de a se califica automat la cursa pentru ultima șansă, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Elefantului.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 3 martie 2019

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Published

on

 

Cea de-a cincea ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Ada și Cornel Palade, cu o transformare în Patti LaBelle și Celia Cruz a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:15.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (19:59 -23:13 ) o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3 urmată de DigiSport1, cu 4.9 puncte de rating și 12% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, Pro TV a ocupat poziţia a treia în clasament  cu 4.2 puncte de rating și 10.4 % cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.4 % cota de piață, urmată de Kanal D, cu 4.9 puncte de rating și 11.4 % cota de piață. Şi la nivelul acestui target Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie în clasament, cu 4.3 puncte de rating și 10% cota de piață.

Sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, Bella Santiago a cântat în travesti ca Steven Kapur, cunoscut drept Apache Indian, Sorana Darclee Mohamad a îmbrăcat costumul popular moldovenesc ca să cânte “Așa ca la noi mai rar”, transformată în marea interpretă Sofia Vicoveanca, pe când Cezar Ouatu și Șerban Copoț au cântat și au dansat în rochițe cu franjuri, asemănătoare cu cele ale personajelor lor, celebrele surori Kessler, Alice și Ellen, două nemțoaice talentate și în mare vogă în anii 1950-1960.

Diana Matei a urcat pe scenă în ritmuri latino, transformată în Meghan Trainor, ca să cânte “Hey, DJ”, Grigore Gherman a imitat-o pe spectaculoasa Loredana, cu hit-ul „Lele”, Alex și Monica Anghel au creat un moment foarte emoționant, transformați în Elvis Presley și Celine Dion, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat despre prieteni, ca Anastasia Lazariuc și Fuego.

Cele mai bune transformări ale galei au fost realizate de Ada și Cornel Palade care, pentru o seară au fost legendarele artiste Patti LaBelle și Celia Cruz.

Momentele coregrafice ale show-ului le-au aparținut celor de la Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Show-ul a avut și un invitat special, Pepe, câștigător al sezoanelor trei și patru Te cunosc de undeva!, care le-a reamintit tuturor una dintre cele mai bune transformări ale sale: Joe Cocker.

 

Sursa:Kantar Media  
Copyright:ARMADATA S.R.L.  
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 5 octombrie 2019  

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Antrenorii și concurenții au oferit o nouă seară de neuitat la Vocea României!

Published

on

 

Antrenorii au fost impresionați vineri seară de vocile incredibile ale concurenților, de modul în care ei s-au prezentat în competiție și de ambiția de care au dat dovadă.

A fost o ediție în care emoția și energia au pus stăpânire pe public și pe antrenori, care au reacționat de fiecare dată când au simțit potențialul din glasurile celor care au urcat pe scenă în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute. Încă nouă concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 27.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating și 16.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:52, aproape 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Voci puternice și concurenți carismatici

Tudor, Irina, Horia și Smiley au descoperit aseară noi voci care i-au făcut să se ridice în picioare și să înceapă lupta pentru ele. Cei patru au fost impresionați de ambiția concurenților și de bucuria cu care au interpretat melodii extrem de solicitante vocal. Din dorința de a câștiga un concurent în echipa lui, Brenciu a decis să-l blocheze pe Smiley.

Nouă voci au reușit aseară să întoarcă scaunele și au ocupat locurile în echipa antrenorilor, după cum urmează: Cătălina Pop, Natalia Selegean, Carmelina Burdeniuc, George Aghinea – echipa Tudor; Alexandru Ciubotaru, Georgiana Ilie – echipa Smiley; Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima – echipa Irina și Claudia Marina Badae – echipa Brenciu.

Noi concurenți sunt pregătiți să urce pe scenă pentru a întoarce scaunele antrenorilor vinerea viitoarea, de la ora 20:30!

Vocea României – Doar vocea contează!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Chefi la cuțite, lider de audiență pe toate categoriile de public! Chef Florin Dumitrescu a oferit cuțitul de aur

Published

on

 

Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață pe toate categoriile de public, luni, cu peste 2 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 20:52.

În intervalul orar 19.59-23.52, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,6 puncte de rating și 24,6% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro TV cu 6.6puncte de rating și21,3 % cota de piață.

La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 6,9 puncte de rating și 17,9 % cota de piață, fiindurmată de Pro TV cu 5,7 puncte de rating și 14,6 procente din cota de piață. Şi la nivel national, emisiunea de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, Chefi la cuţite înregistrând 6,6 puncte de rating şi 16,5 cota de piaţã, fiind urmatã tot de Pro TV cu 5,9 puncte de rating şi 14,6 cota de piaţã.

Ultimul concurent al ediției de luni seară Chefi la cuțite a reușit să ridice standardul competiției la rang de „aur”. Ernesto Dosman, bucătar originar din Panama, cu o experiență de peste 27 de ani în bucătărie, l-a convins pe chef Florin Dumitrescu de faptul că el este pionul principal de care are nevoie în lupta sezonului 7: ”Dacă eu pe Bontea nu pot să îl aleg în echipă, pentru că este colegul meu, în schimb, pot să iau pe cineva care să aibă creierul și capacitatea lui. Mulțumesc și bine ai venit la mine în echipă!”, a spus acesta când i-a oferit cuțitul de aur.

Ernesto are 46 de ani, însă a început să gătească încă din adolescență, iar cei 22 de ani petrecuți pe vas, ca bucătar de croazieră, l-au ajutat să se formeze și să se transforme într-un executive chef fără cusur: ”Sunt foarte obișnuit cu presiunea din bucătărie, cu gătitul contratimp. Am experiență, am gătit și pentru 4000 de persoane pe vas.Știu că în acest domeniu este nevoie de multă răbdare și multă muncă pentru a obține rezultate, a mărturisit acesta.

Cu o experiență ce nu poate fi contestată, Ernesto a simțit nevoia unei noi provocări, motiv pentru care s-a înscris la Chefi la cuțite: ”Vreau să ies din zona de confort, iar pentru mine, experiența acestui show este un alt prag pe care mi-am propus săîl trec. Vreau săîmi testez limitele și, în același timp, să lucrez aproape de cei trei chefi, de la care știu că am foarte multe de învățat.

Așa se face că dish-ul lui Ernesto Dosman, o tocăniță din fructe de mare cu sos de roșii, a fost farfuria pe care chef Florin o aștepta încă din primele zile de preselecții ale sezonului 7. Astrele s-au aliniat, căci și concurentul a mărturisit încă de la început că chef Florin este și juratul alături de care s-ar fi văzut lucrând: ”Asta e combinația câștigătoare! Mi-am dorit de la început să fiu cu el, nu îl voi dezamăgi. Îmi place personalitatea lui și felul în care conduce în bucătărie. Este o mare realizare pentru mine că sunt primul concurent din echipa sa”, a spus Ernesto, cuțitul de aur al celui mai tânăr dintre jurații Chefi la cuțite.

Alexandru Popa, din echipa lui chef Sorin Bontea și Ernesto Dosman, din trupa de bucătari a lui chef Florin Dumitrescu sunt, până în acest moment, cei mai talentați doi concurenți care au trecut pragul preselecțiilor în sezonul 7, asigurându-și deja locul în bucătăria Chefi la cuțite. Cu toate acestea, audițiile pe nevăzute continuă cu alte momente spectaculoase, iar chef Cătălin Scărlătescu, singurul jurat ce nu a oferit nimănui acest avantaj încă așteaptă să-și găsească cel mai puternic aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: