Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Asia Express, lider detașat de piață pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Duminică seară, în intervalul orar în care a fost difuzat cel mai dur reality-show, 19.59-23.33, Asia Express a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 10,1 puncte de rating și 25,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 20,2 % cota de piață.

La orașe, emisiunea a fost lider detașat cu o medie de 8,3 puncte de rating și 18,4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7 puncte de rating și 15,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și 17 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,7 puncte de rating și 14,5 % cota de piață. Aproape 1.950.000 de telespectatori urmăreau aseară, la nivel național, prima etapă din India a vedetelor Asia Express, în minutul de aur de la 20:40.

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time. În intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 9,3 puncte de rating și 23,6% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 8,5 puncte de rating și 21,6% cotă de piață.

Nenumărate provocări, o cultură surprinzătoare și misiuni care au șocat de-a dreptul, de toate acestea au avut parte vedetele Asia Express duminică seară, pe Antena 1, în cea de-a doua parte din Drumul Elefantului. Șapte echipe au ajuns aseară în India, însă doar șase au continuat cursa, căci Șerban Copoț a fost nevoit să se retragă din cauza faptului că starea de sănătate a coechipierului său, Cosmin Seleși, nu s-a îmbunătățit: “Sunt total răvășit, nu știu ce se întâmplă cu mine. Îmi este foarte dor de copii, de soție, de familie, de prieteni, dar parcă aș mai sta puțin să mai joc. Deși uneori regreți că nu ești acasă, competiția Asia Express te ține aici și îți dorești să continui. Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa.”, a spus Șerban.

Pentru restul echipelor, ziua a început într-un loc mistic pentru toată suflarea hindusă, plaja din Vakala. Vedetele au avut parte de un ritual de binecuvântare și au făcut cunoștință cu practicile unui popor ce le va fi gazdă în cea de-a doua parte a traseului lor. Dacă o parte dintre concurenți s-a bucurat de moment, alții nu au reușit să se regăsească în ritual: ”Cel mai mare vis al meu a fost să ajung aici. Sunt fascinată, parcă mă aflu într-o altă lume. Ritualul mi-a plăcut foarte tare, însă Dumnezeu și Universul au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Așa că mi-l dau pe Oase în dreapta, ca să spună în timp ce noi recitam mantra…prosciutto, bruschete și ce mai zicea el acolo.”, s-a amuzat Jojo.

Prima provocare a echipelor de duminică seară a fost să ducă ofrande la un templu din apropriere, desculți, fără ca lumânarea candelei să se stingă. Deși s-au antrenat în etapele din Sri Lanka, haosul din trafic și ritmul de viață al localnicilor din India le-au dat de înțeles concurenților că trebuie să se adapteze unei noi culturi, cu totul și cu totul diferite: “Nu există comparație de trafic cu nimic din ce am văzut eu. Șoc total! Nimic din lumea asta nu te pregătește pentru momentul când ajungi în India, pe o stradă, în trafic.”, a fost de părere Oase.

Deși autostopul le-a pus mari probleme în prima parte a zilei, ajunși la ferma de vaci, vedetele au realizat că aici îi aștepta, de fapt, adevărata provocare a etapei. Fiecare echipă a fost nevoită să bea urină de vacă, folosită ca medicament de către localnici în foarte multe tratamente: ”Prima misiune în prima zi din India asta a fost. Nici nu vrem să ne gândim ce ne așteaptă, cu siguranță următoarele vor fi mult mai grele. Am încercat să mă controlez, să nu mă gândesc prea mult ce este. Nu mi-am dat seama ce fac.”, a spus Bogdan Boantă, care a îndeplinit proba de unul singur. Și în cuplul Ipate, Jojo a fost cea care s-a încumetat să termine cât mai repede misiunea, spre surprinderea coechipierului său: ”Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să beau așa ceva, poți să mă trimiți și acasă. Nu gustul mă sperie, ci doar ideea.”, a spus Paul.

Chiar dacă nicio echipă nu s-a așteptat ca prima misiune din India să fie atât de dură, toți au încercat să îndeplinească proba cât mai repede, căci doar trei cupluri se puteau califica în Proba Amuletei. Anca Sigartău și Teodor, CRBL și Oase, alături de Cocuța și Bogdan au fost cei care s-au întrecut pentru 1000 de Euro și un avantaj. La Templul de pe canal, munca de echipă a fost cea mai importantă. În vreme ce un membru a stat pe talerul unui cântar, celălat a fost nevoit să traverseze o apă cu ajutorul unei bărci, pentru a ajunge pe malul celălalt, acolo unde se afla o tarabă cu fructe. În cât mai scurt timp posibil, concurenții au cărat, prin mai multe drumuri, cantitatea de fructe necesară echilibrării balanței, iar Bogdan Boantă și Cocuța au fost cuplul care s-a descurcat cel mai bine.

Și cazarea s-a dovedit a fi o problemă pentru concurenți în prima zi din India, iar scepticismul localnicilor de a primi în casele lor un grup de necunoscuți a făcut ca vedetele să caute ore întregi un acoperiș: “E puțin ciudat când schimbi țara. Alt fel de oameni, altă energie, o luăm de la zero.”. Dacă Bogdan și Cocuța au mers câteva ore prin junglă, Oase și CRBL au avut norocul de a găsi o familie primitoare ce le-a oferit și o cină tradițională delicioasă, iar Ana Morodan și Teleșpan au dormit într-o casă spațioasă, fără să realizeze că în dormitorul lor era și un musafir neașteptat: o șopârlă gecko.

În ultima misiune de duminică seară, vedetele au hrănit rațe, pe care au fost nevoiți să le prindă dintr-un hambar, ca mai apoi să le elibereze pe lac. Fiecare cuplu s-a străduit să îndeplinească proba cât mai repede, căci Gina Pistol îi aștepta la ultimul punct de control al zilei cu un avantaj prețios: imunitatea. Ana Morodan și Teleșpan au fost cei care au câștigat prima etapă din India, suma de 100 de Euro și cazare la hotel: ”Slavă cerului, aveam nevoie de asta!”, a spus Ana, care se resimte din cauza unei probleme de sănătate.

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1,

Yoga și tratamente ayurvedice pentru vedetele Asia Express

Luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, cinci echipe continuă traseul celui mai dur reality show, în cea de-a doua etapă din India. Echipa imună, Ana Morodan și Teleșpan, vor fi cei care vor decide astăzi plecarea în cursă a colegilor, în funcție de strategia lor de joc. Și pentru că orice călătorie autentică în India presupune și practicarea celei mai cunoscute tradiții spirituale locale, yoga, vedetele vor fi provocate să exerseze diferite poziții ale acestei practici fizice: ”Asta am aflat și eu acum, că fiecare poziție de yoga are o poveste, un mesaj, o denumire.”, va spune CRBL.

Așa se face că diseară fiecare cuplu va primi un program personalizat de yoga, ce promite să înlăture frustrările și diversele tensiuni acumulate în cursă. Cu toate acestea, fiecare antrenament va trebui practicat pentru o perioadă de timp, stabilită de câștigătorii de luni seară, Ana Morodan și Teleșpan. În vreme ce unii se vor relaxa înainte de o zi încărcată cu misiuni grele, alte cupluri vor avea de recuperat timpul petrecut meditând.

Tot în această seară, vedetele vor cunoaște îndeaproape cultura indiană și se vor bucura de un spectacol colorat și fascinant al dansului Kathakali, considerat a fi unul din cele mai spectaculoase forme teatrale. Concurenții nu vor sta departe nici de zona gastronomică, iar o misiune în care vor fi nevoiți să rețină mirosul unor ingrediente locale, ca mai apoi să prepare o băutură folosită în tratamentele ayurvedice le va da bătai mari de cap.

Care va fi cea de-a doua echipă care câștigă imunitatea în prima etapă din India, dar și care sunt cuplurile ce se vor afla în pericol de a se califica automat la cursa pentru ultima șansă, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Elefantului.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 3 martie 2019

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

Prima semifinala live, Romanii au talent, lider de audienta! Cine s-a calificat?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

12 concurenți fantastici au urcat aseară pe scenă în prima semifinală LIVE Românii au talent, însă numai cinci dintre ei au reușit să obțină câte un loc în marea finală. Cei care au cucerit publicul și jurații și au primit cele mai multe voturi din partea lor sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. Tot vineri, jurații au nominalizat și primii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Alegerile lor au fost Ema Stoian și Magitot.

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima semifinală LIVE Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, foarte multă emoție, dar și momente care au stârnit hohote de râs. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Mihai și Florin, care au aplaudat talentul lor desăvârșit și determinarea de a face spectacol. Și Irina Rimes și The Motans au încântat aseară publicul cu una dintre cele mai dragi piese ale lor, POEM. A fost o seară plină de dinamism și emoție, în care reprezentațiile de muzică, dans, magie, stand-up comedy și acrobație s-au completat perfect și au făcut scena să vibreze.

Ieri seară au fost aleși primii 5 finaliști și primii doi candidați la premiul de originalitate, iar lista va fi completată vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Ioana Filimon a pierdut duelul în fața prietenei sale, Diana Belbiță! Peste 1.7 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară, la Ferma – Un nou început!, telespectatorii au urmărit un duel al prieteniei, cu totul diferit de cele de până acum. Diana Belbiță și Ioana Filimon au intrat în arenă, trimise în luptă de Otniela. Concurenții și-au dat seama, în această săptămână, cât de puternice sunt prieteniile legate în casă, deși de-a lungul ultimelor luni au trecut prin rele și bune.

 

Deși probele de îndemânare le-au ținut la egalitate, întrebările din cartea fermei au făcut diferența, iar duelul a fost câștigat de Diana Belbiță, prietena ei fiind nevoită să iasă din emisiune. Cu toate că a câștigat și și-a asigurat locul în semifinală alături de ceilalți cinci concurenti, Diana Belbita nu s-a putut bucura la finalul duelui. Pentru eliminarea Ioanei, luptătoarea MMA vrea să se răzbune pe Otniela, cea care le-a trimis la duel. “Îmi doresc să ajung față în față cu Otniela pentru că nu își merită locul aici”, i-a transmis luptătoarea Otnielei.

 

Editia Ferma – Un nou început! lider absolut joi seara!

Joi, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.3 puncte de rating și 28.8% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici, înregistrând 4.9 puncte de rating și 13.6% share. Peste 1.7 milioane de români au urmărit ediția de joi seară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Milioane de români au urmărit luni seară penultimul episod VLAD! Ce audienta a inregistrat serialul?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce a văzut la Titi filmulețul din noaptea jafului de la cazinou, Leo a decis să renunțe la tot și să plece, să fie liber, să o cucerească pe Roxana și să încerce să uite trecutul și tot răul pe care l-a făcut. Chiar dacă începuse să-și dorească să se schimbe, dezamăgit de reacția femeii pe care o iubește atunci când a invitat-o la cină, a revenit asupra planului de a scăpa de Vlad, Miky și Barbu, iar de Ștefan a hotărât să se ocupe chiar el, cu ajutorul lui Titi.

Al 12-lea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 10 puncte de rating și 28.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD, iar în minutul de maximă audiență de la 21:24, peste 2 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Dezamăgit de Ștefan, Leo l-a lăsat baltă, l-a anunțat că-și ia o pauză lungă și a plecat hotărât să-și schimbe viața. Dorindu-și să o cucerească pe Roxana, i-a adus flori și a invitat-o la cină, însă refuzul fetei și sinceritatea ei în ceea ce privește sentimentele pe care le are pentru Vlad l-au făcut pe Leo să-și schimbe decizia și a trimis o parte din echipa lui pe urmele acestuia, dar și pe cele ale aliaților lui. Dacă Tibi a reușit să o salveze pe Miky, iar inginerul pe Vlad, Barbu a fost împușcat și, cu ultimele puteri, și-a sunat șeful.

Încercând să-i demonstreze Elizei că o iubește, Ștefan a făcut tot ce a putut pentru a nu o dezamăgi și pentru a o ajuta să-și împlinească visul, acela de a se asocia cu Vlad în afacerea cu hotelul și cazinoul de la malul mării. Bucuros că Vlad l-a înțeles și a vrut să-l ajute, Ștefan a mers acasă cu un cadou pentru soția lui, un colier cu pietre prețioase, dar nu știa că aceasta fusese sunată de Carla înainte, așa că a avut parte de o surpriză neplăcută și de o mărturisire dureroasă, aceea că Matei nu este fiul lui.

Tot aseară, Vlad și-a luat rămas bun de la tatăl lui, spunându-i că pleacă într-o călătorie de afaceri, Ștefan a revenit în apartamentul Carlei, după ce părea că își dorește să termine orice legătură cu ea, iar Leo, hotărât să se răzbune pe toți, a încercat să-l omoare pe Ștefan, dar cum nu a putut să o facă, a apelat la ajutorul lui Titi.

Ce se va întâmpla cu Ștefan și cum se va încheia primul sezon VLAD, vedem lunea viitoare, de la 20:30.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending