Connect with us

Analize

Emoții intense pentru Traian și Costeluș în comedia Atletico Textila! Câţi românia u văzut serialul?

AUDIENTE TV: Aventurile din Atletico Textila au fost urmărite ieri seară de aproximativ 1.2 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 21:26 – 22:33, iar în minutul de maximă audiență de la 21:35, aproape 1.4 milioane de români au urmărit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, serialul a fost lider de audiență, cu 8.1 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Antrenorul Traian și Costeluș au trecut aseară, în Atletico Textila, prin emoții cum nu au mai experimentat de mult! Un posibil fiu, o viitoare soție, planurile jucătorilor și bârfele fetelor au făcut o comedie spumoasă în noul episod Atletico Textila.

Aventurile din Atletico Textila au fost urmărite ieri seară de aproximativ 1.2 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 21:26 – 22:33, iar în minutul de maximă audiență de la 21:35, aproape 1.4 milioane de români au urmărit serialul de comedie.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, serialul a fost lider de audiență, cu 8.1 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

După o seară cu băieții la meci, petrecută acasă la Pușa, Popa Ilie a intrat la bănuieli: să fie Traian, de fapt, tatăl lui Vlăduț? După discuții și speculații, a decis să îi spună lui Traian. De aici, situația a escaladat rapid! Antrenorul echipei, văzând toate asemănările dintre el și Vlăduț, a început să se simtă vinovat și a hotărât să își petreacă mai mult timp cu tânărul. După o sesiune de cumpărături împreună, a decis că e momentul să se oprească atunci când Vlăduț i-a cerut un telefon de ultimă generație. Până la urmă, Pușa i-a liniștit pe toți: tatăl lui Vlăduț nu e Traian.

În același timp, Costeluș e fericit în relația cu Doina, dar numai până în momentul în care Adiță și Leonard își “bagă nasul” și decid că trebuie să îl convingă pe Costeluș să ducă relația mai departe și la nivel… fizic. În stilul specific, el nu înțelege exact la ce se referă cei doi și se mulțumește cu o ciorbă de burtă gătită perfect de iubita lui. Încercarea celor doi va eșua, ei aflând chiar de la Costeluș că Doina l-a cerut de bărbat, iar el a acceptat!

Săptămâna viitoare se anunță meci important pe stadionul Atletico Textila, cu emoții și antrenamente serioase.

ATLETICO TEXTILA PRO TV

ATLETICO TEXTILA
PRO TV

Atletico Textila ATLETICO TEXTILA PRO TV (1)

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending