Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Audiţiile pe nevăzute de la Vocea României, locul 1 în audienţe!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Explozie de energie și voci uluitoare în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Vineri seară a fost o explozie de energie la Vocea României, au sărit butoanele, antrenorii au făcut rime și au avut argumente muzicale pentru concurenții pe care și i-au dorit în echipele lor, iar distracția s-a simțit din plin în casele telespectatorilor. Tudor, Irina, Andra și Smiley au luptat pentru cele mai bune voci din cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute, însă și-au făcut și complimente și s-au ajutat reciproc atunci când au avut nevoie de sprijin pentru a-i atrage pe cei ale căror timbre vocale incredibile i-au determinat să-și întoarcă scaunele.

Cea de-a patra ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 24.0% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 11.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 22:44, peste 1.6 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

 

Tensiune, suspans și voci care au cucerit antrenorii

Vineri seară, Vocea României le-a adus telespectatorilor un spectacol în care energia s-a împletit perfect cu emoția și cu suspansul. Muzica a răsunat în platou, concurenții au dat totul și au impresionat antrenorii cu vocile lor, iar scena a vibrat pe ritmurile melodiile interpretate de ei. Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de reprezentațiile participanților, au avut reacții și replici savuroase și și-au făcut declarații de iubire. La finalul unei seri pline de dinamism, încă opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe câte un loc într-una dintre cele patru echipe și astfel să continue competiția.

Două voci la Andra: Nicoleta Oancea și Renate Grad, două la Smiley: Sorina Bică și Lavinia Rusu, două la Tudor: Daria Tănasă și Cristian Alexa, și tot două și la Irina: Eduard Malareu și Odri Bârcă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă la Vocea României, iar Andra și Irina ne prezintă ”cat fight”!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending