AUDIENTE TV: Aventurile din Las Fierbinti, lider de audienta! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Aventurile din Las Fierbinti, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Milioane de români au fost părtași la spionarea primarului Vasile! Las Fierbinți, lider de audiență pe toate segmentele de public!

Aseară, Bobiță și-a pus în aplicare un nou plan pentru a produce bani în cârciumă. Cu ajutorul unei camere video a monitorizat activitatea primarului, iar localnicii care voiau să vadă ce face Vasile pe parcursul unei zile au plătit bilet de intrare la spectacolul de spionaj. Marți seară, milioane de telespectatori au urmărit aventurile fierbințenilor.

Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând 9.7 puncte de rating și 26.7% share pe targetul comercial, format din public cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea clasată pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 5.7 puncte de rating și 15.7% share. La nivel național, aproape 2.3 milioane de români au urmărit strategiile de spion ale lui Bobiță, iar în minutul de aur de la ora 21:00, peste 2.7 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV.

Care au fost intențiile lui Bobiță cu această strategie de monitorizare a lui Vasile, dar și cum ajunge primarul să fie complice în toată această poveste, vedem joi seară, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending