Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Bobiță are probleme cu vecinii, din cauza lui Ardiles. Peste 2 milioane de români au urmărit aseară Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Robi și Rață s-au înscris la școala de dans și bune maniere a Aspirinei. Au luat câteva lecții, și-au ascultat întocmai profesoara, dar finalul nu a fost fericit. S-au intersectat cu mașina lui Brânzoi, pe care au avariat-o grav.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.1 puncte de rating și 36.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.1 puncte de rating și 12.2% share. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit serialuliar în minutul de maximă audiență, de la 21:00, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Lui Bobiță i se duce vorba că-l jignește prin sat pe Brânzoi, dar nu numai pe el. Și Pandele vine cu aceeași problemă… și nu e singurul. Cum rezolvă situația în care a intrat din cauza lui Ardiles aflăm în seara aceasta, de la 20:30.

Firicel face rost de bani și, cu toate că lui Celentano nu-i miroase a bine și îi spune că are nevoie de o meserie, să câștige cinstit banii, e în dezacord total cu prietenul lui: „Ce meserie îmi trebuie mie dacă am bani și am ce să beau? Ce să fac cu meseria? E ceva necurat, dar pe mine nu mă deranjează. Și sunt și fericit”. Până la urmă, cu toate că teoriile de viață nu i-ar fi dat voie să facă ceva greșit, Celentano se bucură și el de banii obținuți în mod necinstit, prin mafia gunoaielor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending