Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Bobiță și Dorel s-au luptat pentru inima Cindarellei! Serialul, lider de audienţă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Bobiță și Dorel au avut de împărțit pasiunea comună pentru Cindarella, un model dintr-o revistă pentru bărbați. Cum cârciumarul a descoperit-o de mai mult timp într-un pictorial, Dorel nu a prea avut sorți de izbândă în fața iubirii dintre cei doi.

Să nu te mai prind la Cinarella, ai înteles? Cindarella e mea! Eu am o relație cu ea, e viața mea! Ne-am certat, ne împăcăm! E treaba mea, viața și familia mea, nu te bagi tu acolo! Vrei să mă dai pe mâna terapeuților, vrei să fac cu mintea, cu capu?”, i-a spus Bobiță fratelui său. Povestea dintre cei doi a fost urmărită aseară de milioane de români.

De 1 mai, românii s-au distrat alături de personajele preferate din Las Fierbinți. La nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit aventurile fiebințenilor, iar în minutul de aur de la ora 21:33, peste 2.1 milioane de români s-au uitat la PRO TV. Episodul Las Fierbinți de marți seară a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 9.4 puncte de rating și 28.8% share în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, KANAL D a înregistrat 7.1 puncte de rating și 21.6% share.

Distracția și aventurile din Las Fierbinți continuă și joi, de la 20:30, la PRO TV.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending