Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Cea de-a treia ediţie iUmor, lider de audienţã!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a treia ediție iUmor din acest sezon, difuzată asearã, în intervalul 20:00 – 22:49, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 7.7 puncte de rating şi 22.1 cotă de piaţă. Și la nivelul întregului public din mediul urban, show-ul jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a fost lider de piaţã, cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 16.7% cota de piață. În minutul de aur, 20:43, peste 1,8 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Un numãr de stand-up susținut de Daniel Ilie aka Varzã a fost cel care i-a amuzat pe juraţi şi i-a determinat sã retrãiascã amintiri de la începuturile industriei muzicale româneşti, mai exact din anii 2000. Varzã i-a captivat pe toţi cei prezenţi în salã, deşi s-a vãzut nevoit sã menţioneze încã de la început: „E un mare dezavantaj sã te ştii cu juraţii. Oamenii, ştiind ce faci, au nişte aşteptãri <<wow>>!”. El a venit la iUmor cu un numãr inspirat chiar din viaţa lui, mai exact din primele momente trãite pe scenã. „Eu am venit azi pentru cã mã simt bine pe scenã!”, le-a povestit el în culise prezentatorilor show-ului, Şerban Copoţ şi Dan Badea.

Pe Cheloo l-a cucerit: „Nimeni nu povesteşte mai frumos ca bãiatul ãsta. Ştie sã joace, ştie sã captiveze omul, e un artist adevãrat!”, a mãrturisit juratul, în vreme ce Bendeac a completat: „Numãrul pe care l-ai fãcut tu adineaori este unul dintre cele mai valoroase din istoria iUmor! Omul ãsta ar putea sã facã un rol extraordinar în teatru. Îmi vin instantaneu în minte zece piese şi zece roluri în care ar putea sã fie extraordinar!”. La finalul reprezentaţiei sale, toţi juraţii s-au ridicat în picioare pentru a-l felicita. Varzã merge mai departe cu trei voturi.

Seara a fost deschisă de invitatul special Cãtãlin Bordea, cu un moment savuros de stand up despre români şi continuatã cu Ella Stoleriu, concurenta care i-a bulversat, la propriu, pe cei trei juraţi. „N-ai cum sã te superi pe ea niciodatã, îl are pe iubibil!”, a spus Delia, care a şi mers lângã ea pe scenã sã îi ducã şerveţele şi sã o îmbrãţişeze atunci când a izbucnit în plâns, la finalul reprezentaţiei sale. „Îţi mulţumim pentru participare, a fost un moment de relaxare pentru noi, chiar dacã stand up-ul tãu, din punct de vedere tehnic, a fost sub orice criticã!”, i-a mãrturisit Cheloo. Ella a plecat acasã cu trei voturi negative.

Nu micã le-a fost mirarea juraţilor când pe scena show-ului şi-a fãcut apariţia Wendi, tocmai din Insulele Canare şi cu un costum de scenã pe mãsurã. „Bineînţeles cã am primit multe critici, întotdeauna e un jurat care e „oaia neahgrã”, nu poţi sã placi tuturor!”, a mãrturisit Wendi, care a ţinut imediat sã precizeze: „Tema sexualitãţii mele nu intereseazã pe nimeni!”. Încã de la primii paşi pe scenã, Wendi şi-a dezvelit sânii, cu care a fãcut o coregrafie specialã. „Asta e un numãr cu adevãrat de senzaţie!”, i-a spus Mihai Bendeac, care a mai completat „Sunt un mare iubitor de burlesc!”. Deşi pe Delia şi pe Mihai i-a „prins”, pe Cheloo nu l-a convins, aşa cã Wendi a primit doar douã voturi pozitive.

Pentru a treia oarã la iUmor, dupã ce data trecutã a ajuns pânã în finalã, Nae Nicolae s-a bucurat sã îi revadã pe cei trei juraţi: „Chiar mi-era dor de voi!”, le-a spus el, dar Mihai Bendeac l-a taxat imediat: „Pãi bine mãi Nae, sã ai tu atât curaj sã te întorci dupã toate câte s-au întâmplat…”. Cu toate acestea, Nae merge mai departe cu trei voturi.

Seara a continuat cu Gicã Gavrilã, un concurent care nu s-a aflat pentru prima oarã pe scena concursului şi pentru care cei doi prezentatori au trebuit sã cearã acordul juraţilor pentru a reveni la iUmor. „Aici se aflã un panou, iar persoanele care se aflã aici au provocat în inimile juraţilor trãiri mai intense decât în mod normal. Juraţii hotãrãsc dacã vei intra sau nu pe scenã!”, i-a spus Şerban lui Gicã. Aceştia au decis sã îi mai acorde o şansã, însã de data aceasta Gicã s-a prezentat cu alte planuri. „Am venit aici pentru Delia, cã dau greu de dumneai!”, le-a mãrturisit el juraţilor, cãrora le-a mai spus cã vrea sã organizeze un spectacol la Sala Palatului, spectacol în care Delia şi Mihai Bendeac vor fi cap de afiş. Ba mai mult, Gicã a venit şi cu un dosar în care spune el cã se aflã actele firmei sale şi le-a dezvãluit şi onorariul pe care li-l propune – 15.000 de euro. „Pentru mine Gicã e un nume la care nu mai reacţionez, nu mai vreau sã îl vãd, nu mai vreau sã ştiu ce face!”, a mãrturisit Cheloo, pãrãsind masa juriului. Şi cum nici nu a pregãtit niciun moment special iUmor, intervenţia lui Gicã s-a încheiat acolo.

Urmãtorul concurent a creat mari aşteptãri pe scena show-ului, dupã ce a mãrturisit încã din culise cã vrea sã facã ceva ce nu a mai fãcut nimeni pânã acum. Andrei Voicu şi-a încercat norocul cu o piesã care îmbinã douã stiluri total diferite: rapp şi reggaeton. Pe Cheloo nu l-a impresionat absolut deloc: „Mi-e personal nu-mi place nimic din ceea ce face. Textul era îngrozitor!”, a mãrturisit juratul, astfel cã Andrei a plecat acasã cu un singur vot, de la Mihai Bendeac.

Seara s-a încheiat cu o dublã reprezentaţie a Loredanei Ungureanu, concurenta venitã tocmai din Barcelona, la al cãrui moment Mihai Bendeac a folosit prima „carte verde”. Cartea Verde reprezintã noutatea acestui sezon şi modalitatea care le dã ocazia juraţilor sã devinã antrenori pentru un concurent şi sã îl ajute sã revinã cu un numãr mai bun. „Eu aş vrea sã scot o carte verde acum!”, a spus Mihai, în momentul în care concurenta şi-a încheiat prestaţia pe scena „iUmor”. Ba mai mult, juratul a mers în culise, unde i l-a prezentat tinerei pe scenaristul show-ului, Andreas Petrescu, alãturi de care o va consilia pentru urmãtoarea ei prestaţie pe scena iUmor. „E vina ta, Mihai, dacã nu iese bine!”, i-a mai spus concurenta. „Iatã cã Mihai Bendeac nu are dreptate, aceastã fatã a fost un moment de bucurie în aceastã searã!”, a mãrturisit Cheloo, care i-a mai spus :”Eu te vãd în finala iUmor!”, lucru cu care a fost de acord şi Delia. Loredana merge mai departe cu douã voturi, întrucât Bendeac şi-a pierdut dreptul de vot, folosind „cartea verde”.

În fiecare sâmbătă, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 9 martie 2019

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Vali Bărbulescu a părăsit Ferma – Un nou început! Show-ul, lider de audienta!

Published

on

 

Vali Bărbulescu a părăsit show-ul aseară la primul său duel de când a intrat în Ferma – Un nou Început!. În urma duelului, Vali a fost eliminat de Silviu Țolu, cel care până acum nu a reușit încă să devină fermier șef și le-a demonstrat colegilor săi cât de puternic l-a făcut ferma. În arena de duel, telespectatorii au văzut o luptă strânsă între doi bărbați puternici. Astfel că modelul  internațional Silviu Țolu rămâne în lupta pentru marele premiu de 50.000 mii euro.

Pentru bandiți, a fost momentul în care gașca de șase s-a destrămat. Chiar dacă de la intrarea în fermă au observat că unii s-au distanțat de promisiunea făcută înainte să plece din cabană, plecarea lui Vali poate reprezenta și dezbinarea totală a găștii bandiților.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi de la 21:30, Ferma – Un nou început! aduce începutul unei idile între Brigitte și Florin Pastramă la care concurenții nu se așteptau!

 

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență cu ediția de joi seară!

Ediția de joi seară a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma – Un nou început! a obținut 8.3 puncte de rating și 27.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat cifre de două ori mai mici, cu numai 4.0 puncte de rating și 13.2% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de români au urmărit aventurile concurenților din fermă.

Edițiile Ferma Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Aventurile de la Asia Express, audiente de lider pentru Capatos!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ediția „Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos, alături de Cătălin Bordea și DJ Vika Jigulina, a fost marți seara lider de audiență pe publicul comercial și în mediul urban.

Emisiunea care i-a avut ca invitați pe Ana Morodan și Adrian Teleșpan, proaspăt eliminați din  cursa la “Asia Express – Drumul Elefantului“, și bunii lor prieteni din concurs, Cocuța și Bogdan Boantă, a adunat în fața micilor ecrane 604.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23:31.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (23:31 – 01:04) o audiență medie de 3,1 puncte de rating și o cotă de piață de 22,6%, urmată de Pro TV, cu 2,6 puncte de rating și 18,7% cota de piață și de Kanal D, cu 1,3 puncte de rating și 9,5% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 2,4 puncte de rating și o cotă de piață de 13,8%, urmată de Antena 3, cu 2,2 puncte de rating și 12,7% cota de piață și de Pro TV, cu 2 puncte de rating și 11,8% cota de piață.

Marți seara, la „Xtra Night Show, Morodan  și Teleșpan au povestit despre momentul eliminării din cel mai dur reality, “Asia Express – Drumul Elefantului”, după o etapă fabuloasă, și probe deosebit de dificile, la sfârșitul cărora Morodan a jurat că nu va mai țipa niciodată la oamenii care lucrează la un call center. “Eram la capătul răbdării!”, i-a spus Teleșpan lui Capatos.

Eliminarea lui Morodan și Teleșpan, considerați sarea și piperul competiției, i-a întristat pe concurenții care au rămas în cursă, în special pe bunii lor prieteni, Cocuța și Bogdan Boantă. “Noi am plâns foarte tare.”, spune Cocuța.

 

Sursa:Kantar Media                       

Copyright:ARMADATA S.R.L.                       

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group               

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National                            

Perioada 19 martie 2019               

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

“Cennet” și “Femeie în înfruntarea destinului”, de la Happy Channel, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL
 

Serialele turcești Cennet și Femeie în înfruntarea destinului“ au început în forță săptămâna la Happy Channel, clasând postul de televiziune pe primul loc în clasamentul stațiilor tv destinate femeilor,  dar și pe poziția a patra în top all channels.

Luni seara (18 martie),  Cennet (Almila Ada) a descoperit cine este femeia care i-a dat viață și care la scurt timp a abandonat-o. Pe intervalul 18:01-20.00, când a fost difuzat serialul, Happy Channel a ocupat primul loc pe nișa stațiilor tv pentru femei, cu vârsta între 18 și 49 de ani, de la orașe,  înregistrând o cotă de piață de 5% și un rating mediu de 1.3 procente. Pe poziția a doua s-a aflat Diva, cu o cotă de piață de 3.8% și un rating mediu de 0.9 procente. “Cennet” i-a adus postului Happy Channel, pe intervalul difuzării, și  locul al patrulea în top all channels.

În prima zi a acestei săptămâni, în intervalul orar 20.00-22.00, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a ocupat primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, înregistrând o cotă de piață de 7.4% și un rating mediu de 3.1 procente. Pe această nișă, Happy Channel a fost urmat de postul Diva , care a obținut o cotă de piață de 1.5% și un rating mediu de 0.6 procente. Și pe acest interval Happy Channel și-a menținut poziția a patra în top all channels.

După ce au empatizat cu povestea impresionantă a lui Bahar (Özge Özpirinçci) în primul sezon, telespectatorii pot urmări acum în exclusivitate continuarea “Femeie în înfruntarea destinului”, în cea de-a doua parte a serialului, care se difuzează la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00. A fost despărțită pentru o lungă perioadă de Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), crezându-l în acest timp mort pe bărbatul iubit și, totodată, pe tatăl copiilor ei, iar acum când drumurile lor s-au intersectat din nou, universul lui Bahar este dat peste cap.  În episodul pe care Happy Channel îl va difuza în această seară, începând cu ora 20.00, din cel de-al doilea sezon al producției, Bahar va ajunge față-n față cu cealaltă femeie din viața lui Sarp. Cum va decurge întâlnirea lor, ce se va întâmpla cu povestea de dragoste dintre Bahar și Sarp, dacă cei doi vor reuși să treacă peste probleme și să-și clădească un nou viitor împreună, telespectatorii pot afla urmărind povestea serialului.

Difuzate în exclusivitate la Happy Channel, cel de-al doilea sezon “Femeie în înfruntarea destinului” poate fi urmărit, în fiecare luni și marți, între orele 20.00 22.00, iar Cennet, care se apropie de final, de luni până vineri, de la ora 18.00 până la 20.00.

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

18-Martie-19

Target: Femei 18-49 Urban     

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending