AUDIENȚE TV Cel mai iubit serial, Las Fierbinți, lider incontestabil! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Cel mai iubit serial, Las Fierbinți, lider incontestabil!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Personaje noi s-au alăturat săptămâna aceasta serialului Las Fierbinți și au cucerit publicul prin situațiile neprevăzute, presărate cu mult umor, în care au arătat lumea fascinantă a celui mai cunoscut sat din România. Las Fierbinți continuă să rămână cel mai iubit serial de televiziune, iar cifrele demonstrează acest lucru. În fiecare luni, marți și joi, milioane de telespectatori urmăresc, minut cu minut, serialul fenomen.

Episodul de aseară, 14 octombrie, a înregistrat cel mai bun share și cel mai bun rating, de când a început noul sezon! Serialul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a avut 14.3 puncte de rating și 36.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut doar 5.8 puncte de rating și 14.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, Las Fierbinți a condus topul televiziunilor cu 11.2 puncte de audiență și 33.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 4.9 puncte de rating și 14.9 % share. La nivel național, peste 2.4 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, peste 2.7 de români urmăreau serialul.

În medie, săptămâna aceasta, Las Fierbinți a fost în topul preferințelor și a înregistrat 12.9 puncte de rating și 32.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut, în medie, 6.6 puncte de rating și 16.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 10.8 puncte de audiență și 30.8% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea, în medie, 6.9 puncte de rating și 19.6 % share. La nivel național, în medie, peste 2.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Serialul continuă cu întâmplările de pe ulițele satului săptămâna viitoare, luni, marți și joi, de la 20:30.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending