miercuri, februarie 28, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVAnalize Audiente TVAUDIENTE TV: Celentano a făcut „beer yoga” în fața a 2 milioane...

  AUDIENTE TV: Celentano a făcut „beer yoga” în fața a 2 milioane de români! Serialul a fost lider de audienţă!

  Marți seara, Celentano a experimentat o nouă formă de relaxare: beer yoga. Pentru a se conecta cu Universul, fierbințeanul a avut nevoie de ajutorul Luminiței, asistenta medicală a satului, cea care i-a și predat primele lecții din această disciplină.

   

  Serialul Las Fierbinți a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public. Peste 2 milioane de români au urmărit, la nivel național, modul în care Celentano își purifica sufletul cu yoga și bere.

   

  Las Fierbiți a fost lider de audiență, înregistrând 12.3 puncte de rating și 29.6 % share pe segmentul de public comercial, care cuprinde persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea clasată pe locul doi, ANTENA 1 avea 9.1 puncte de rating și 22.0% share. În minutul de aur, de la ora 20:48, aproape 2.5 milioane de români urmăreau momentele de concentrare ale lui Celentano la lecția de yoga.

   

  Aventura continuă joia aceasta, de la 20:00, atunci când Luminița își dă seama că interesul crescut al lui Celentano pentru beer yoga are legătură mai mult cu berea decât cu purificarea sufletului. Pentru a-l învăța minte, aceasta îi întinde o capcană pe care nu o să o uite prea curând.

   

  Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

  Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

   

  Sursa cifre: Kantar Media

  Copyright: ARMADATA SRL

   

  Elen Milea - Redactor

  elen.milea fb

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente