Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: „Chefi la cuțite”, lider de audienţă pe toate categoriile de public. În această seară se aleg echipele show-ului!

Published

on

Reclame

„Chefi la cuțite” i-a ținut luni seară în fața televizioarelor pe cei mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de audiență pe toate categoriile de vârstă.

Nu mai puțin de 42,8 procente din cota de piață și 13,9 puncte de rating a obținut emisiunea „Chefi la cuțite” în minutul de maximă audiență atins pe publicul comercial la 23.10.

 

Luni seara la Antena 1 s-au împărțit ultimele cuțite, iar cei 120 de concurenți au intrat în prima probă de Bootcamp, la care au avut de pregătit 3 feluri de salată și în urma căreia numai 60 au mai rămas în cursă.

 

PUBLICUL COMERCIAL 

Românii au ales să urmărească „Chefi la cuțite”, astfel că în intervalul în care a fost difuzată, 20.30-23.27, emisiunea a fost lider absolut de piață. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a condus topul audiențelor cu o medie de 11,3 puncte de rating și 29,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,3 puncte de rating și 18,9 % cota de piață.

 

PUBLICUL URBAN

„Chefi la cuțite” a fost lider și la orașe, cu o audiență medie de 8,5 puncte de rating și 18,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul secund cu 7,1 puncte de rating și 15,7 % cota de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL 

Iar la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7,9 puncte de rating și 17,1 % cota de piață, în timp ce Pro Tv își adjudeca poziția a doua cu 7,4 puncte de rating și 16 procente din cota de piață.

 

Antena 1 a fost lider de piață luni seara și în prime-time (intervalul orar cuprins între 19.00-23.00), cu o medie pe publicul comercial de 8,6 puncte de rating și 24,7 % cota de piață.

 

 

            Marți seara se aleg echipele la „Chefi la cuțite”

Ediția de marți, 28 martie, aduce ultimele probe de Bootcamp, în urma cărora cei trei chefi își vor alege echipele. 60 de concurenți au rămas în cursă, iar aceștia vor avea diseară de demonstrat că merită o tunică într-una dintre cele trei echipe.

Rândurile se strâng, probele par simple, dar sunt pline de provocări, iar cei trei chefi încep deja lupta și aplicarea strategiilor menite să le aducă victoria. Ce alegeri vor face jurații rămâne de văzut azi de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.

 

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de Antena 1 si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Advertisement

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 27 martie 2017                

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV5 ore ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show5 ore ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni6 ore ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden7 ore ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Showo zi ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar4 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV5 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?6 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show6 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL6 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show6 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

Facebook

Advertisement

IN Trending