Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: CHEFI LA CUŢITE şi-a aflat semifinaliştii, iar show-ul a înregistrat din nou cifre spectaculoase de audienţă!

Avatar

Published

on

Seara de marți, 21 noiembrie, a fost pentru concurenții ,,Chefi la cuțite” una extrem de dificilă: bucătarii celor trei echipe au trecut prin ultima confruntare pe echipe, iar cei care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor au mai avut de înfruntat și o probă a duelului ce le-a pus la încercare imaginația și rapiditatea.

 

Cu ultimul battle al sezonului 4, ,,Chefi la cuțite” a fost din nou lider absolut de audiență, astfel că aproape 2 milioane și jumătate de români au urmărit competiția de la Antena 1 în minutul de aur de la 21.18.

Cei trei chefi nu au avut rival marți seară și au spulberat competiția cu cifre spectaculoase. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 11.9 puncte de rating și 32.2 procente din cota de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV a obținut doar 9.4 puncte de rating și 25.3 procente din cota de piață.

Și la orașe, cel mai iubit show culinar a rulat pe micile ecrane și i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură obținând o medie de 9,5 puncte de rating și 20,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu o medie de 8,7 puncte de rating și 19,1 % cota de piață.

 

18-49 Urban
ChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
Chefi la cutite (20:00-23:02)Antena 111,932,2537
Pro TV9,425,3423
Kanal D2,56,7111
Prima TV1,43,863
Romania TV12,846
Urban all
ChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
Chefi la cutite (20:00-23:02)Antena 19,520,8920
Pro TV8,719,1843
Kanal D4,49,7427
Romania TV2,45,3234
Antena 32,45,2231
National
ChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
Chefi la cutite (20:00-23:02)Pro TV10,121,21811
Antena 19,920,91790
Kanal D4,910,4889
Romania TV2,45426
Prima TV1,94,1349

 

Ediția de aseară ,,Chefi la cuțite” a stabilit ordinea la bancurile de lucru pentru semifinala concursului culinar. Seara a început cu ultima confruntare pe echipe, în care bucătarii celor trei chefi au luptat cot la cot pentru a pune pe masa jurizării cele mai speciale preparate.

De data aceasta, trupele au pornit de la nivel egal, întrucât tema serii a impus un singur ingredient:  creier. Tehnica, plating-ul și combinația de gusturi a fost lăsată la alegerea fiecăruia, iar pentru prima oară concurenții cu tunici mov, portocalii, sau verzi au început proba de la același nivel. La masa jurizării au stat călușarii din Șopârlița, ce au decis să acorde cele mai multe voturi de încredere ,,portocalei mecanice”.

 

Chef Dumitrescu a marcat o adevărată performanță sezonul acesta, după ce a reușit să treacă neatins în patru probe ale confruntărilor pe echipe în doar trei oameni.

La bancurile de lucru alăturate, chef Bontea și Scărlătescu și-au pus încrederea că cei pe care îi vor trimite mai departe în luptă nu se vor pierde și vor scoate așii din mânecă.

 

Proba individuală i-a pus la grea încercare pe cei rămași în cursă. După cunoscuta tragere la sorți, fiecare a fost nevoit să pregătească un soufflé, ce a avut la bază unul dintre ingredientele impuse de bilet. Banane, conopidă, ciocolată, dovlecel, mere, paste, broccoli, sau pere au fost vedetă în farfuriile finale, jurizate mai exigent ca niciodată de cei trei chefi. Deloc impresionați de prestația bucătarilor, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu au acordat aseară nicio notă maximă, afirmând că majoritatea au obținut printre cele mai mici punctaje. ,,Am fi putut să o numim proba pandișpanului răzvrătit!”, afirma conducătorul echipei verzi complet dezamăgit. La final de seară, după ce o parte din concurenți au trecut prin emoțiile unei posibile eliminări, tot chef Bontea a rămas față în față cu trei bucătari din echipa sa, ce așteptau verdictul.

 

Monica Bartisch a fost la un singur pas de a ajunge în semifinală, însă preparatul său nu a primit votul de încredere, iar drumul ei s-a încheiat în cea de-a opta etapă a emisiunii culinare. Echipa verde continuă competiția în majoritate numerică, având patru bucătari, dar chef Bontea s-a declarat nemulțumit de cum s-au prezentat aseară: ,,Nu vă înțeleg..am fost foarte aproape să ajungem toți cinci în semifinală!”, au fost cuvintele sale la finalul serii.

 

Săptămâna viitoare, luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui spectacol incredibil, în care fiecare dintre posibilii candidați la marele titlu se va asigura că pune la bătaie tot ce are mai bun pentru a câștiga. Semifinala și finala sezonului 4 ,,Chefi la cuțite” vor fi difuzate pe Antena 1, de la ora 20:00, iar meniul edițiilor speciale va include multă tensiune, nervi care dau în clocot, dar și preparate demne de cinci stele.

 

Numele semifinaliștilor sezonului 4 ,,Chefi la cuțite”:

  • Chef Scărlătescu, echipa mov: Mihai Ionescu, Florian Lazăr, Bad Angie Dumitrescu
  • Chef Bontea, echipa verde: Samir Fareș, Andrei Olteanu, Ionuț Chirițoiu, Cosmin Ailincăi
  • Chef Dumitrescu, echipa portocalie: Irina Stratulat, Mihai Necula, Silvian Hârâială

 

Foto Credit: ANTENA 1

Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 21 noiembrie 2017

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: Teledonul Români Împreunã, difuzat simultan pe 5 canale tv, urmãrit de peste 6.6 milioane de telespectatori

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Teledonul Români Împreunã, difuzat simultan pe 5 canale tv, urmãrit de peste 6.6 milioane de telespectatori

 

Teledonul Români Împreunã, transmis în direct, vreme de 6 ore, simultan pe 5 canale tv,  Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, fiind totodatã şi cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România a fost lider de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 6.6 milioane de telespectatori unici la nivel naţional au urmãrit ieri, în intervalul 13:00 – 18:58, transmisiunea live din platoul Teledonului, dar şi din casele a peste 40 de vedete care s-au alãturat iniţiativei Intact Media Group. Mulţi dintre aceştia au spus “Ajut eu!” şi au donat în conturile Fundaţiei Mereu Aproape peste 2.6 milioane de Euro, iar suma nu se opreşte aici.

19.3% din televizoarele românilor au fost dechise ieri pe teledonul difuzat de posturile Intact Media Group. Românii au fãcut posibil un adevãrat maraton, teledonul situându-se în topul preferinţelor telespectatorilor din toatã ţara. Indiferent de postul pe care au ales sã vizioneze acest program, audienţa cumulatã dovedeşte interesul românilor de a fi împreunã în clipele grele.

Antena TV Group a fãcut un adevãrat tur de forţã şi în Digital, transmiţând live teledonul pe AntenaPlay, canalul de Youtube Antena 1 şi pagina de Facebook Antena 1 şi distribuind în timp real câteva zeci de articole şi clipuri video cu cele mai importante momente ale transmisiei. Astfel, peste 1,5 milioane de români au fost ieri conectaţi cu importantul eveniment prin intermediul platformele digitale Antena TV Group.

Astfel, în intervalul de difuzare a Teledonului Români Împreunã, 13:00 – 18:58, canalele Intact au înregistrat la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani un rating mediu de 3.9% şi 13.7, ocupând prima poziţie în clasament. Şi la nivelul publicului urban, Teledonul Români Împreunã a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 6.5% şi 18.2% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivel national, programul oferit de grupul Intact înregistrând un rating mediu de 6.6% şi 19.3% cota de piaţã. Peste 1.165.000 de telespectatori au urmãrit ieri toate cele 6 ore de program neîntrerupt. Şi la nivelul targetului Premium, 18+ Urban, grad social AB ( manageri şi profesionişti) programul Teledon Români Împreunã a condus detaşat clasamentul audienţelor, cu 8.4% rating şi 22.6% cota de piaţã.

Zi încãrcatã de emoţie ieri în platoul Antena Group, de unde a fost transmis în direct, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, vreme de 6 ore, teledonul Români Împreunã, cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România. Zeci de mii de români, oameni simpli, vedete, dar şi companii româneşti sau multinaţionale au rãspuns apelului de solidaritate lansat de cãtre trustul Intact şi au spus Ajut eu!, adunând împreunã peste 2.6 milioane de Euro, bani ce vor fi folosiţi pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparaturã medicalã. În zilele urmãtoare, Fundaţia Mereu Aproape va evalua şi suma strânsã în urma donaţiilor prin apeluri telefonice, urmând ca suma finalã sã fie comunicatã ulterior.

Cei care vor sã ajute o pot face în continuare, pânã pe 5 aprilie, donând Fundației Mereu Aproape cu cardul, prin transfer bancar în conturile RO86BTRL000AJUTEU8848RON și RO32BTRL000AJUTEU8848EUR (Swift BTRLRO22) deschise la Banca Transilvania, cu cardul on line sau paypall pe site-ul www.ajuteu.ro sau  prin SMS de 2 Euro la numărul 8848.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 29 martie 2020

 

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENȚE TV: Peste 3,2 milioane de români, au urmărit ROMÂNII AU TALENT

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri, un nou golden buzz oferit de Mihai Petre pentru ”un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”!

A fost o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să arate că pasiunea și munca se împletesc în  momente de neuitat! În timp ce pentru cei care au reușit să impresioneze, Andra a ținut să menționeze că ”este important să-ți placă ceea ce faci, să fie din inimă”, pentru cei care nu au reușit să treacă mai departe, Andi Moisescu a căutat cuvintele care să-i motiveze să continue: ”Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”.

 

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă. Nu a fost nicio surpriză când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: ”Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”. Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: ”Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating și 45.2% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.3% share.

 

Peste 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

3 sau 4 de DA și un loc în următoarea etapă au obținut: Ikim Dance Academy, Amelia Călin, Petru Moiseev, Iorgu Aggressor & Tom Fulton Future Shock, Olimpia Carauleanu, Dimma’s, Mauricio Cugat – Desole, Clubul Sportiv Akikai, Constantin Stîngă, Daniela Pleșca, Caddebostan Workout, Ryan Hayashi și Amanda Stan.

Spectacolul continuă vinerea viitoare când alți concurenți vor încerca să-și îndeplinească visul pe scena talentului, de la 20:30, într-o nouă ediție Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Analize

Gospodar fără pereche, lider de audiență pe toate categoriile de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi seara a fost un episod cu emoție la Gospodar fără pereche. A avut loc prima eliminare, iar Luciana a plecat acasă, deși nu s-ar fi gândit nicio clipă că povestea ei se încheie atât de repede: „Nu mă așteptam. Am rămas șocată”, a spus fosta concurentă din gospodăria lui Andrei.

Joi seara, reality show-ul Gospodar fără pereche a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 20% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating și 14.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:09, emisiunea Gospodar fără pereche a adus în faţa televizoarelor aproximativ 1.8 milioane de români.

Gospodarilor le este din ce în ce mai greu să le facă față fetelor. Certurile dintre ele, geloziile și micile răutăți dintre domnișoare au reușit să-i epuizeze pe băieți. Chiar și așa, fermierii nu sunt pregătiți să renunțe la fetele frumoase care își pun în valoare toate atuurile și fac tot posibilul să-i cucerească.

Geanina însă a pus piciorul în prag și le-a zis celor doi gospodari, Radu și Cristian, că trebuie să facă prima eliminare. Cu cine vor alege băieții să meargă mai departe, dar și cui vor spune „adio”, vedem joia viitoare, într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0